ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανατροπή με την Έλλη Στάη: Εκτός Open η δημοσιογράφος

Γιατί αποχώρησε αθόρυβα η «σιδηρά κυρία» των ειδήσεων

Χορηγούμενο

Ανατροπή με την Έλλη Στάη: Εκτός Open η δημοσιογράφος – Γιατί αποχώρησε αθόρυβα η «σιδηρά κυρία» των ειδήσεων

Ανατροπή με την Έλλη Στάη: Εκτός Open η δημοσιογράφος… Η απουσία της Έλλης Στάη από τη θέση της σχολιάστριας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open για τη νέα τηλεοπτική σεζόν δεν κρύβει κάποιο «σκοτεινό» παιχνίδι, όπως ίσως θα υπέθεταν πολλοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αιτία της αποχώρησής της είναι καθαρά οικονομική, καθώς δεν υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στην ίδια και τον τηλεοπτικό σταθμό για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Γιατί αποχώρησε αθόρυβα από το κανάλι η «σιδηρά κυρία» των ειδήσεων;

Η Έλλη Στάη, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως η «σιδηρά κυρία» των ειδήσεων, ήταν παρούσα στην περσινή τηλεοπτική σεζόν, αλλά για φέτος δεν επετεύχθη κάποια οικονομική συμφωνία που να επιτρέπει τη συνέχιση της συνεργασίας. Ο τηλεοπτικός σταθμός Open φαίνεται να διαχειρίζεται ένα περιορισμένο ή και ανύπαρκτο μπάτζετ για την ενημερωτική του ζώνη, κάτι που εξηγεί τις αλλαγές που παρατηρούνται.

Χορηγούμενο

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο που επιβεβαιώνει αυτήν την τάση είναι η αντικατάσταση πολλών «πρωτοκλασάτων» δημοσιογράφων και παρουσιαστών από νεότερους σε ηλικία ρεπόρτερ, οι οποίοι προσλαμβάνονται με χαμηλότερους μισθούς. Αυτό φαίνεται να είναι μια συνειδητή επιλογή του καναλιού, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να μειώσει τα κόστη και να προσαρμοστεί στις οικονομικές συνθήκες της εποχής.

Στα «σύννεφα» η Έλλη Στάη: Το μωρό που περιμένει στα 70 της και ο ερωτισμός!

Ένα ακόμη στοιχείο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι τα σκηνικά, τα σήματα και τα γραφικά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open δεν έχουν ανανεωθεί εδώ και πέντε χρόνια. Η τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε ανανέωση ήταν το φθινόπωρο του 2019, όταν το δελτίο παρουσίαζε η Νίκη Λυμπεράκη. Αυτή η λεπτομέρεια υποδηλώνει, επίσης, τις περιορισμένες επενδύσεις του σταθμού στην ενημερωτική του ζώνη.

Χορηγούμενο

Ποιά είναι πραγματικά η Έλλη Στάη; Το σπίτι – ανάκτορο, η αριστοκρατική καταγωγή και τα επτασφράγιστα μυστικά (Φωτο)

Η αποχώρηση της Έλλης Στάη έρχεται ως αποτέλεσμα αυτών των οικονομικών συνθηκών και δεν συνδέεται με κάποια παρασκηνιακή ίντριγκα. Το Open, όπως και άλλα μέσα ενημέρωσης, φαίνεται να προσαρμόζεται σε μια νέα πραγματικότητα, όπου τα οικονομικά δεδομένα καθορίζουν τις αποφάσεις για το ανθρώπινο δυναμικό και τις παραγωγές.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button