ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Έπαθα μια κρίση ξημερώματα…»

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του δημοσιογράφου

Χορηγούμενο

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Έπαθα μια κρίση ξημερώματα…»! Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του δημοσιογράφου…

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Έπαθα μια κρίση ξημερώματα…» Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» το πρωί της Παρασκευής, όπου μοιράστηκε την προσωπική του περιπέτεια με την υγεία του. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής εξήγησε ότι από την Τετάρτη νοσηλεύεται, καθώς διαγνώστηκε με παγκρεατίτιδα.

Ο Χασαπόπουλος περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που περνά, ευχαριστώντας παράλληλα το ιατρικό προσωπικό που τον φροντίζει. Παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης, ο παρουσιαστής εμφανίστηκε αισιόδοξος και αναφέρθηκε στην ανάγκη προσοχής και πρόληψης για θέματα υγείας, ειδικά όταν υπάρχουν προειδοποιητικά σημάδια.

Χορηγούμενο

Ιορδάνης Χασαπόπουλος – Ανθή Βούλγαρη: Στη φόρα τα μυστικά τους και η άγνωστη σχέση τους

Όλα όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος στον «αέρα» του «Κοινωνία Ώρα MEGA» μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του

«Είμαι πολύ καλύτερα. Ήταν μία κρίση που έπαθα τα ξημερώματα της Τετάρτης με έντονο πόνο στο στομάχι, λίγο πριν ξυπνήσω για να έρθω στην εκπομπή. Επειδή ήταν έντονος ο πόνος, πήγα στο νοσοκομείο. Είμαι καλύτερα απ’ ό,τι όταν μπήκα», είπε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στην Ανθή Βούλγαρη και τους τηλεθεατές του καναλιού.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε για την κατάσταση της υγείας του πως:«Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω πότε θα πουν οι γιατροί να βγω. Είμαι πολύ καλό «παιδί», σε αυτές τις περιπτώσεις θέλει προσοχή. Αυτές οι ξαφνικές «παρενέργειες», μπορεί να δημιουργήσουν άλλα προβλήματα. Είναι ύπουλα πράγματα και, αν δεν προσέξεις, μπορεί να σου δημιουργήσουν χειρότερες καταστάσεις».

Χορηγούμενο

«Είναι ένα πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθηθεί. Αυτά πρέπει να τα προλαβαίνεις γρήγορα. Άλλοι φίλοι μου που το έχουν πάθει ήταν πολύ πιο δύσκολα», επισήμανε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ενώ και η Ματίνα Παγώνη, που ήταν καλεσμένη στο πλατό, αναφέρθηκε στην περίπτωσή του.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button