ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θερμή συνάντηση Κούγια – Λύτρα με αγκαλιές και φιλοφρονήσεις!

«Αγοράκι μου» είπε ο Λύτρας στον Κούγια!

Χορηγούμενο

Ένα τυχαίο αλλά πολύ ζεστό τετ α τετ είχαν το πρωί της Παρασκευής (20/9) οι ποινικολόγοι Αλέξης Κούγιας και Απόστολος Λύτρας. Σε καφέ κοντά στα δικαστήρια.

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 βρέθηκε εκεί για να πάρει δηλώσεις από τον Αλέξη Κούγια. Ο οποίος κατευθυνόταν προς το καφέ. Ο Απόστολος Λύτρας είχε ήδη φτάσει, και οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τη θερμή συνάντησή τους. Γεμάτη αγκαλιές, φιλιά και εγκάρδιες φιλοφρονήσεις.

Χορηγούμενο

«Αγοράκι μου» είπε ο Λύτρας στον Κούγια, ο οποίος τον αγκάλιασε με χαρά. Όταν ρωτήθηκε για τις θετικές δηλώσεις του Κούγια σχετικά με την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, ο Λύτρας απάντησε: «Ο κύριος Κούγιας, αν δεν είχε τη σωστή νομική άποψη… Τι να πούμε; Ήταν από τους πρώτους που το είπε και είχε δίκιο».

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε από την κάμερα να απομακρυνθεί, ώστε να μπορέσουν να απολαύσουν αυτές τις όμορφες στιγμές. «Μπορείτε να μας αφήσετε να χαρούμε λίγο; Αυτές οι στιγμές είναι πολύ όμορφες. Παρακαλώ, σεβαστείτε το», είπε χαρακτηριστικά.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button