ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σοκ: Πέθανε ξαφνικά μέσα στο πλοίο από Μύκονο προς Ραφήνα

Γιατρός επιβάτης, πλήρωμα και ΕΚΑΒ δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή

Χορηγούμενο

Σοκ: Πέθανε ξαφνικά μέσα στο πλοίο από Μύκονο προς Ραφήνα! Γιατρός επιβάτης, πλήρωμα και ΕΚΑΒ δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή

Σοκ: Πέθανε ξαφνικά μέσα στο πλοίο από Μύκονο προς Ραφήνα… Σε τραγωδία κατέληξε το ταξίδι ενός 53χρονου άνδρα από τη Μύκονο προς τη Ραφήνα, το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ο άτυχος επιβάτης άφησε την τελευταία του πνοή εν πλω. Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, όταν ο 53χρονος παρουσίασε ξαφνικά σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Οι πρώτες βοήθειες του παρασχέθηκαν άμεσα από έναν γιατρό που βρισκόταν στο πλοίο, καθώς και από το πλήρωμα του… ΕΚΑΒ, το οποίο επιβιβάστηκε στο πλοίο μόλις αυτό κατέφθασε σε κοντινή απόσταση από τη Ραφήνα. Παρά τις προσπάθειες να τον επαναφέρουν, ο άνδρας δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε λίγο αργότερα.

Χορηγούμενο

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη τόσο στους συνεπιβάτες όσο και στο πλήρωμα του πλοίου. Ο 53χρονος μεταφέρθηκε στην ξηρά με σκοπό τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Τέτοια περιστατικά υπενθυμίζουν τη σημασία της άμεσης ιατρικής βοήθειας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις όπου η καθυστέρηση λόγω της απόστασης μπορεί να αποβεί μοιραία. Οι αρχές συνεχίζουν τη διερεύνηση του περιστατικού για να διαπιστωθούν όλες οι συνθήκες του τραγικού συμβάντος.

Θρήνος στην Πολεμική Αεροπορία: Πέθανε ξαφνικά 23χρονος σμηνίτης

Χορηγούμενο

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το περιστατικό

«Τις απογευματινές ώρες χθες Πέμπτης (19/9), ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ραφήνας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ότι έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης ένας 53χρονος ημεδαπός επιβάτης του επιβατηγού-οχηματαγωγού-ταχύπλοου (Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ) πλοίου «SUPER EXPRESS» Ν.Π. 12580, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή του στενού Καφηρέα με προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας.

Στον 53χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιατρό εντός του πλοίου και στη συνέχεια, με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Ραφήνας, από το πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που επιβιβάστηκε επί του πλοίου.

Ακολούθως, ο 53χρονος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ο ημεδαπός είχε επιβιβαστεί στη Μύκονο με προορισμό τη Ραφήνα. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί τη προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.»


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button