ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θέμος Αναστασιάδης: Σάλος με την φωτο της συζύγου του που διέρρευσε

Η νέα ζωή 5 χρόνια μετά το θάνατο του αγαπημένου της συζύγου

Χορηγούμενο

Θέμος Αναστασιάδης: Σάλος με την φωτο της συζύγου του που διέρρευσε! Η νέα ζωή 5 χρόνια μετά το θάνατο του αγαπημένου της συζύγου

Θέμος Αναστασιάδης: Σάλος με την φωτο της συζύγου του που διέρρευσε… Η Βασιλική Παναγιωτοπούλου έκανε μια σπάνια βραδινή έξοδο πρόσφατα, που κέντρισε την προσοχή. Συγκεκριμένα, η χήρα του Θέμου Αναστασιάδη, γνωστή από τα δελτία ειδήσεων, βρέθηκε το Σάββατο στον Λυκαβηττό. Μαζί της ήταν η στενή φίλη της, δημοσιογράφος Ευαγγελία Τσικρίκα, και παρακολούθησαν το κονσέρτο του διάσημου Κροάτη τσελίστα Στιέπαν Χάουζερ. Στην παρέα τους συμμετείχαν επίσης η δημοσιογράφος Ειρήνη Γκούμα και η φίλη τους Κατερίνα Καρδουλάκη.

Η σχέση μεταξύ της Βασιλικής και της Ευαγγελίας είναι βαθιά και μακροχρόνια, καθώς οι δυο τους συνδέονται φιλικά εδώ και πάνω από 20 χρόνια, από την εποχή που συνεργάζονταν στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αυτή η βραδινή έξοδος, λοιπόν, δεν ήταν μόνο μια ευκαιρία για ψυχαγωγία αλλά και μια ευχάριστη συνάντηση μεταξύ παλιών φίλων, ενισχύοντας τους δεσμούς που έχουν αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια.

Χορηγούμενο

Βασιλική Παναγιωτοπούλου – Η σπάνια εμφάνιση που τράβηξε τις εντυπώσεις

Η εμφάνιση της Βασιλικής Παναγιωτοπούλου σε μια τέτοια εκδήλωση έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς το τελευταίο διάστημα η δημόσια ζωή της έχει περιοριστεί. Οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι σπάνιες, γεγονός που καθιστά αυτή την έξοδο ακόμα πιο αξιοσημείωτη. Οι φίλες της μοιράστηκαν στιγμές χαράς και μουσικής, απολαμβάνοντας την τέχνη και τη ζωή.

Στο Instagram, η Ευαγγελία Τσικρίκα δημοσίευσε φωτογραφίες από την βραδιά, αποτυπώνοντας τη χαρά της παρέας και τη μαγεία της μουσικής. Οι εικόνες αυτές όχι μόνο αποδεικνύουν την καλή διάθεση των πρωταγωνιστών της βραδιάς, αλλά και την ικανότητά τους να βρίσκουν χαρά και στήριξη ο ένας στον άλλον, ακόμη και σε δύσκολες εποχές.

 

Χορηγούμενο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evangelia Tsikrika (@etsikrika)

Συνολικά, αυτή η βραδινή έξοδος της Βασιλικής Παναγιωτοπούλου και των φίλων της αναδεικνύει τη σημασία της φιλίας και της υποστήριξης στην προσωπική ζωή… Προσφέροντας μάλιστα ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους μας.

Χορηγούμενο

Αποκαλύψεις σοκ από Ανδρέα Μικρούτσικο για Θέμο Αναστασιάδη: «Μου είχε πει, με αυτά που έχουν συμβεί…»

Η Βασιλική Παναγιωτοπούλου, μετά την απώλεια του συζύγου της Θέμου Αναστασιάδη… Έχει απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα και έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή των τριών παιδιών της. Μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ του εξωτερικού και της Ελλάδας, αλλά όποτε μπορεί, συναντά τις αγαπημένες της φίλες.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button