ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χαμός στην Εύβοια: Υδραυλικός πιάστηκε στο κρεβάτι με 80χρονη

Μπούκαρε η Αστυνομία και κρύφτηκε πίσω από το ντους

Χορηγούμενο

Χαμός στην Εύβοια: Υδραυλικός πιάστηκε στο κρεβάτι με 80χρονη γυναίκα – Μπούκαρε η Αστυνομία και κρύφτηκε πίσω από το ντους

Χαμός στην Εύβοια: Υδραυλικός πιάστηκε στο κρεβάτι με 80χρονη… Μια απίθανη αποκάλυψη από την τοπική εφημερίδα «Ευβοϊκή Γνώμη» έχει προκαλέσει αίσθηση στη Χαλκίδα, αποκαλύπτοντας έναν απροσδόκητο λόγο για τη δυσκολία εύρεσης υδραυλικών στην περιοχή. Όπως αποκαλύπτεται, γνωστός υδραυλικός της περιοχής συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στο κρεβάτι με μια 80χρονη γυναίκα!

Αυτή η είδηση προκάλεσε σάλο και πολλά γέλια, αφού πολλοί αναρωτιούνταν για ποιον λόγο οι υδραυλικοί καθυστερούν στις υποχρεώσεις τους. Αποδεικνύεται ότι οι «υπηρεσίες» τους εκτείνονται και πέρα από τη συνήθη επισκευή σωληνώσεων, καθώς φαίνεται να προσφέρουν και… ρομαντικές εξυπηρετήσεις σε πελάτες μεγαλύτερης ηλικίας.

Χορηγούμενο
Το εξώφυλλο της εφημερίδας (20 Σεπτεμβρίου)

Γέλια, κλάματα και δάκρυα…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 80χρονη γυναίκα είχε καλέσει τον υδραυλικό για να επισκευάσει μια βλάβη στο μπάνιο της. Όταν εκείνος έφτασε, ωστόσο, διαπίστωσε ότι οι ανάγκες της ήταν πολύ πιο προσωπικές από ό,τι περίμενε.

Ομάδα προσέλαβε ξανθιά σεξοβόμβα για να ανεβάζει τους παίκτες

Οι γείτονες, μάλιστα, σοκαρίστηκαν όταν είδαν την αστυνομία να εισέρχεται στο σπίτι της ηλικιωμένης και τον υδραυλικό να προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από ένα… τηλέφωνο ντους. Αυτό το περιστατικό, αν και με έντονο χιουμοριστικό χαρακτήρα, εγείρει ερωτήματα για τις «παράλληλες» δραστηριότητες που μπορεί να ασκούν κάποιοι επαγγελματίες.

Χορηγούμενο

Σάλος: Διάσημος αθλητής έκανε σεξ σε live μετάδοση (βίντεο)

Είναι γνωστό ότι οι υδραυλικοί είναι συχνά δύσκολο να εντοπιστούν, αλλά ποιος θα φανταζόταν ότι η αιτία θα ήταν τόσο απροσδόκητη; Η εν λόγω υπόθεση ανατρέπει τα στερεότυπα γύρω από τους επαγγελματίες του χώρου και φέρνει στο φως μια άλλη πλευρά της καθημερινής τους ζωής.

Τι σημαίνουν οι σεξουαλικές φαντασιώσεις στα όνειρά μας;

Εν κατακλείδι, η αποκάλυψη αυτή δεν αφορά μόνο την εν λόγω περίπτωση… Αλλά φέρνει στο προσκήνιο τις περίεργες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν στη ζωή μας. Και ποιος ξέρει; Ίσως την επόμενη φορά που θα ζητήσουμε βοήθεια από έναν υδραυλικό… Να έχουμε στο νου μας ότι οι «διαρροές» δεν είναι πάντα μόνο υλικές!

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button