ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιατί κόπηκε το «Στην υγεία μας»; Στο φως όλη η αλήθεια

Η Ρούλα Κορομηλά και η δύσκολη απόφαση που πήρε ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Χορηγούμενο

Γιατί κόπηκε το «Στην υγεία μας»; Στο φως όλη η αλήθεια… Η Ρούλα Κορομηλά και η δύσκολη απόφαση που πήρε ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Γιατί κόπηκε το «Στην υγεία μας»; Στο φως όλη η αλήθεια… Η Ρούλα Κορομηλά φαίνεται πως επιστρέφει για ακόμα μια σεζόν στην τηλεόραση με το επιτυχημένο μουσικό πρόγραμμα «Σπίτι με το MEGA». Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Πρωινό Σουσού», η αγαπημένη παρουσιάστρια θα αναλάβει ξανά τον ρόλο της, παρουσιάζοντας έναν περιορισμένο αριθμό επεισοδίων του μουσικού σόου, υπολογίζοντας γύρω στα 6 με 7.

Αυτή η κίνηση από το MEGA συνοδεύεται από μια σημαντική επιστροφή, καθώς ο Λάκης Λαζόπουλος θα επανέλθει στο κανάλι με την επιτυχημένη σατιρική εκπομπή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Το νέο στοιχείο είναι ότι αντί να προβάλλεται όπως παλιά την Τρίτη, τώρα θα μεταδίδεται τα Σάββατα. Αυτή η αλλαγή στο πρόγραμμα του MEGA αναμένεται να έχει θετική επίδραση και στο μουσικό σόου της Κορομηλά, καθώς πέρυσι υπήρχαν δυσκολίες στο να βρεθούν κατάλληλοι καλλιτέχνες για να υποστηρίξουν την εκπομπή.

Χορηγούμενο

«Βόμβα» από τον Σπύρο Παπαδόπουλο για το «Στην Υγειά Μας»: «Δεν μετάνιωσα καθόλου…»

Η έλλειψη διαθεσιμότητας καλλιτεχνών είχε δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην παραγωγή και ήταν μια από τις βασικές αιτίες που ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποφάσισε να τερματίσει την επιτυχημένη εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά», όπως αποκάλυψε η Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή της.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, αναλυτικά, το ρεπορτάζ

Χορηγούμενο

Η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στο MEGA, σε συνδυασμό με την έλευση του Λάκη Λαζόπουλου, δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του καναλιού. Η Κορομηλά παραμένει μια από τις πιο αγαπημένες και διαχρονικές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση, και η νέα σεζόν φαίνεται να υπόσχεται αξέχαστες στιγμές για τους τηλεθεατές.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button