ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σοκ: Έκοψε το πέος του συζύγου της επειδή δεν είχε στύση

Εξοργίστηκε που δεν μπορούσε να κάνουν σεξ και τον ευνούχισε με κουζινομάχαιρο

Χορηγούμενο

Σοκ: Έκοψε το πέος του συζύγου της επειδή δεν είχε στύση! Εξοργίστηκε που δεν μπορούσε να κάνουν σεξ και τον ευνούχισε με κουζινομάχαιρο

Σοκ: Έκοψε το πέος του συζύγου της επειδή δεν είχε στύση… Στη Βραζιλία, μια 48χρονη γυναίκα συνελήφθη μετά από ένα σοκαριστικό περιστατικό, στο οποίο φέρεται να επιτέθηκε στον σύζυγό της κατά τη διάρκεια μιας ερωτικής συνεύρεσης. Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή στο σπίτι τους στην πόλη Cacoal, στην πολιτεία Rondônia, και ξεκίνησε όταν η γυναίκα, σε κατάσταση εκνευρισμού, αντέδρασε βίαια στην αδυναμία του 58χρονου συζύγου της να διατηρήσει στύση.

Σύμφωνα με την κατάθεση της γυναίκας στις τοπικές αρχές, το ζευγάρι είχε περάσει το απόγευμα πίνοντας αλκοόλ. Κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, παρατήρησε ότι ο σύζυγός της δεν μπορούσε να παραμείνει ερεθισμένος, γεγονός που την εξόργισε. Στη συνέχεια, πήγε στην κουζίνα του σπιτιού τους και άρπαξε ένα μεγάλο μαχαίρι, με το οποίο τον τραυμάτισε σοβαρά στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων.

Χορηγούμενο
Το παθιασμένο ζευγάρι

Πέος: Το ανδρικό μόριο και τα απίστευτα μυστικά του – Πόσο μοιάζει με το γυναικείο;

Οι τραυματιοφορείς έφτασαν γρήγορα στο σημείο και μετέφεραν τον άνδρα σε κοντινό νοσοκομείο για άμεση ιατρική βοήθεια. Σύμφωνα με τις αναφορές των γιατρών, το τραύμα ήταν σοβαρό… Αλλά, ευτυχώς, δεν υπήρξε πλήρης ακρωτηριασμός του πέους, όπως μετέδωσε το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο G1.

Το κουζινομάχαιρο του άγριου περιστατικού

Απίστευτο: Έκοψε το πέος του άντρα της επειδή την απάτησε αλλά τα ξαναβρήκαν!

Χορηγούμενο

Η γυναίκα συνελήφθη αμέσως μετά το περιστατικό και κρατείται από τις τοπικές αρχές… Ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για την υπόθεση. Το περιστατικό αυτό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, καθώς εγείρει σημαντικά ζητήματα σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία, την κατανάλωση αλκοόλ και τις σχέσεις εξουσίας μέσα στον γάμο. Η τοπική κοινότητα παραμένει σοκαρισμένη από την ένταση του γεγονότος και αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button