ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τραγωδία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο πρώην παίκτης του MasterChef

Με την ίδια μηχανή είχε σκοτωθεί ο γιος του

Χορηγούμενο

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η φίλη του, Δομινίκη Κεφαλοπούλου, ο 60χρονος είχε σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του. Οι γιατροί αρχικά εκτίμησαν ότι θα χρειαστεί εγχείρηση στο κεφάλι λόγω των σοβαρών τραυματισμών. Όμως ο οργανισμός του δεν άντεξε και τελικά κατέληξε. Είναι τραγικό ότι και ο γιος του είχε χάσει τη ζωή του με παρόμοιο τρόπο πριν από χρόνια. Ο Διονύσης Πρώιος έφυγε από τη ζωή οδηγώντας την ίδια μηχανή που είχε ο γιος του, Μιχάλης. Ο οποίος σκοτώθηκε σε ηλικία 20 ετών.

Μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής, ο Διονύσης είχε επενδύσει στην εστίαση και είχε τραβήξει την προσοχή με τη συμμετοχή του σε ερωτική ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη.

Χορηγούμενο

Σε δηλώσεις του είχε μοιραστεί τη δραματική ιστορία της ζωής του: “Οι γιορτές δεν είναι για μένα… χαρούμενες. Η οικογένειά μου έχει διαλυθεί, νιώθω μοναξιά και ότι πάντα κάτι λείπει. Ο γιος μου είχε αρχίσει ως βοηθός σεφ και στη συνέχεια ανέλαβε μόνος του. Τη μέρα που σκοτώθηκε, είπε στους άλλους να προσέχουν τον πατέρα μου”.

Είχε επίσης αναφέρει ότι ο Μιχάλης τον είχε φιλήσει και του είχε πει πόσο καλός είναι ως πατέρας, ενώ η τελευταία του εικόνα ήταν σαν να τους αποχαιρετούσε.

Δείτε το βίντεο:

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button