ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χαμός: Τραγουδίστρια έπιασε τον σύντροφό της με την κολλητή της

«Ξαφνικά τους βρίσκω να κοιμούνται μαζί στο κρεβάτι...»

Χορηγούμενο

Χαμός: Τραγουδίστρια έπιασε τον σύντροφό της με την κολλητή της! «Ξαφνικά τους βρίσκω να κοιμούνται μαζί στο κρεβάτι…»

Χαμός: Τραγουδίστρια έπιασε τον σύντροφό της με την κολλητή της… Στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε καλεσμένη η Σάγια, η οποία άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τις δύσκολες εμπειρίες που βίωσε σε μια τοξική σχέση. Αναφερόμενη στην κατάσταση που είχε δημιουργηθεί, περιέγραψε την αίσθηση του εγκλωβισμού και την αβεβαιότητα που τη διακατείχε.

Δείτε επίσης – Σε σοκ διάσημη τραγουδίστρια: Ούρλιαζε γυμνή μέσα σε ξενοδοχείο! (Φωτο)

Χορηγούμενο

Η απίστευτη εξομολόγηση της εντυπωσιακής τραγουδίστριας

«Έχω βρεθεί κι εγώ σε μία σχέση που ένιωθα εγκλωβισμένη, να μην ξέρω πως θα φύγω και να νιώθω ότι δεν μου φέρεται σωστά. Ήμουν πολύ μικρή και γίνονταν πάρα πολλά πράγματα τότε στη ζωή μου εκείνη την περίοδο. Είχε μπλέξει και με κάποιες ουσίες κι ήταν άρρωστος ο συγκεκριμένος. Είμαι κι εγώ πολύ του να βοηθήσω. Έκανα όλη αυτήν την προσπάθεια και κατέληξα να είμαι εγώ το θύμα» δήλωσε η Σάγια.

Η αφήγηση της έγινε ακόμα πιο δραματική όταν αναφέρθηκε στην προδοσία που υπέστη. «Να έχω βοηθήσει έναν άνθρωπο, να του έχω σώσει τη ζωή και ξαφνικά να εμφανίζεται η κολλητή και να τους βρίσκω να κοιμούνται μαζί στο κρεβάτι. Εννοείται ότι έφυγα νύχτα και πήρα τα πραγματάκια μου. Δεν κρατώ κακίες, δεν έχω χρόνο. Έφυγα κι εννοείται ότι ήταν καλύτερα τα πράγματα στη ζωή μου» σημείωσε μάλιστα η Σάγια.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, αναλυτικά, την εξομολόγηση της εξωτικής καλλονής

Χορηγούμενο

Η Σάγια εξήγησε ότι οι εμπειρίες αυτές, αν και δύσκολες, την έκαναν πιο δυνατή και αυτόνομη. Αναγνώρισε την αξία του να αφήσει πίσω το παρελθόν και να προχωρά προς τα εμπρός, εστιάζοντας στο μέλλον και στην ευτυχία της. Η σχέση της υπήρξε μια πηγή διδασκαλίας, που την ώθησε να αναθεωρήσει τις προτεραιότητές της και να συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό είναι να περιβάλλεται από ανθρώπους που την εκτιμούν και την υποστηρίζουν.

Η ιστορία της Σάγια ενσωματώνει ένα μήνυμα ελπίδας για όσους βρίσκονται σε παρόμοιες καταστάσεις, τονίζοντας ότι η αποδέσμευση από τοξικές σχέσεις είναι δυνατή και μπορεί να οδηγήσει σε μια πιο ευτυχισμένη ζωή.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button