ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Σοφία Ιαντερόσα στο Βόλο: Η «καυτή» μεταγραφή του αιώνα

Ποιά είναι η εντυπωσιακή στράικερ που θα ανάψει «φωτιές» στα γήπεδα;

Χορηγούμενο

Η Σοφία Ιαντερόσα στο Βόλο: Η «καυτή» μεταγραφή του αιώνα! Ποιά είναι η εντυπωσιακή στράικερ που θα ανάψει «φωτιές» στα γήπεδα;

Η Σοφία Ιαντερόσα στο Βόλο: Η «καυτή» μεταγραφή του αιώνα… Το γυναικείο ποδόσφαιρο έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια, τόσο σε επίπεδο ποιότητας όσο και σε δημοτικότητα. Παρ’ όλα αυτά, ένα κοινό παράπονο από όσους συμμετέχουν σε αυτό το άθλημα είναι η έλλειψη θεατών στα γήπεδα.

Η ομάδα του Βόλου, μετά από μια δύσκολη χρονιά που δεν καταφέρνει να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία, φαίνεται ότι είναι αποφασισμένη να επανέλθει δυναμικά φέτος. Επικεντρώνεται όχι μόνο στην κατάκτηση της ανόδου αλλά και στην προσέλκυση περισσότερων φιλάθλων στα γήπεδα.

Χορηγούμενο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝗩𝗼𝗹𝗼𝘀 𝟮𝟬𝟬𝟰 (@as.volos.2004.wfc)

Χορηγούμενο

Ένας από τους τρόπους για να κάνετε αυτό είναι η τελευταία της μεταγραφή, η οποία προκάλεσε αίσθηση. Ο λόγος για τη Σοφία Ιαντερόσα, μια 21χρονη στράικερ από τον Καναδά. Η Ιαντερόσα, πριν έρθει στην Ελλάδα, αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας με την ομάδα Ακασεχίρ, ενώ έχει επίσης εμπειρία στο Champions League γυναικών με τη Μπιρκικάρα από τη Μάλτα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Χορηγούμενο

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SOFIA IADEROSA (@sofia.iaderosa17)

Η νεαρή επιθετικός ήρθε στην Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα και έχει ήδη ενταχθεί στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας, προσπαθώντας να προσαρμοστεί γρήγορα και να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Από την πρώτη της βόλτα στον Βόλο, έχει δηλώσει ότι είναι ερωτευμένη με τη χώρα μας και το ηλιόλουστο κλίμα της.

 

Χορηγούμενο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝗩𝗼𝗹𝗼𝘀 𝟮𝟬𝟬𝟰 (@as.volos.2004.wfc)

Εκτός από την καριέρα της στο ποδόσφαιρο, η Σοφία Ιαντερόσα έχει και μια παράλληλη ασχολία ως φωτομοντέλο, γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερα γνωστή. Η εντυπωσιακή εμφάνισή της, σε συνδυασμό με την ποδοσφαιρική της ικανότητα, να τραβήξει τα βλέμματα και να φέρει περισσότερους φιλάθλους στα γήπεδα.

Αγγελική Παντερή: Η καλλονή Ελληνίδα που πάει Μπαρτσελόνα

Με τέτοιες κινήσεις, η ομάδα του Βόλου ελπίζει να ενισχύσει την παρουσία της στο γυναικείο ποδόσφαιρο και να δημιουργήσει έναν πυρήνα υποστηρικτών που θα γεμίσει τις κερκίδες των γηπέδων, φέρνοντας έτσι μια νέα εποχή στο άθλημα.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button