ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ασημένιο μετάλλιο για την Εθνική νεανίδων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο!

Η Ελλάδα ανέβηκε για μια ακόμα φορά στο βάθρο μιας πολύ μεγάλης διοργάνωσης

Χορηγούμενο

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης νεανίδων Κ18 της Ελλάδας ηττήθηκε 11-9 από την Ισπανία στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Τσενγκτού. Κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. Αυτή η επιτυχία επιβεβαιώνει ότι η Ελλάδα διαθέτει μια νέα και δυναμική γενιά, δεν θα διακριθεί διεθνώς στο μέλλον. Είναι το τέταρτο μετάλλιο της χώρας σε έξι διοργανώσεις της συγκεκριμένης κατηγορίας. Επίσης το δεύτερο συνεχόμενο ασημένιο, μετά τη δεύτερη θέση στο Βελιγράδι πριν από δύο χρόνια. Σημαντικές στιγμές του αγώνα περιλάμβαναν τις επιτυχίες των Καραμπέτσου και Πεναλβέρ, καθώς και καθοριστικές αποκρούσεις από την Ντε λος Ρέγες.

Η Ελλάδα ανέβηκε για μια ακόμα φορά στο βάθρο μιας πολύ μεγάλης διοργάνωσης και επιβεβαίωσε πως αποτελεί μια νέα και σπουδαία «φουρνιά». Η οποία έρχεται για να λάμψει στο παγκόσμιο στερέωμα τα επόμενα χρόνια.

Χορηγούμενο

Η Ελλάδα προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς, η Φουράκη μείωσε με εξαιρετική λόμπα από την περιφέρεια. Αλλά η Δρακωτού έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στο γκολ και η Πεναλβέρ με πέναλτι ανέβασε πάλι τη διαφορά στα τρία γκολ. Η Κοβάτσεβιτς μείωσε εκ νέου, αλλά οι διεθνείς δεν είχαν καθαρό μυαλό στην επίθεση. Καθώς το τέταρτο γκολ της Πεναλβέρ, 1΄48΄΄ πριν τη λήξη, “σφράγισε” την κατάκτηση του τίτλου για την Ισπανία.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button