ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαμός με Μάνεση και Μαυραγάνη: «Εγώ κάνω κουμάντο στο σπίτι»

τα απίστευτα σκηνικά σε δημόσια θέα που προκάλεσαν σάλο

Χορηγούμενο

Χαμός με Μάνεση και Μαυραγάνη: «Εγώ κάνω κουμάντο στο σπίτι» – τα απίστευτα σκηνικά σε δημόσια θέα που προκάλεσαν σάλο

Χαμός με Μάνεση και Μαυραγάνη: «Εγώ κάνω κουμάντο στο σπίτι» … Το πρωί της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου, ο Νίκος Μάνεσης, μέσα από την εκπομπή του «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» στον Alpha, δεν δίστασε να αναφερθεί με χιουμοριστικό τρόπο στη σύζυγό του, Φαίη Μαυραγάνη. Αυτή η αναφορά δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη στον αέρα της εκπομπής.

Ο γνωστός παρουσιαστής, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, ενώ υποδεχόταν τους καλεσμένους του, έκανε ένα αστείο που αφορούσε τη σύζυγό του, προσθέτοντας μια ανάλαφρη νότα στη συζήτηση.

Χορηγούμενο

«Να περάσουν οι καλεσμένοι μας παρακαλώ. Να περάσουν οι καλεσμένοι, οι δυο καλεσμένοι. Να περάσουν οι καλεσμένοι παιδιά, εδώ δεν είμαστε η Μαυραγάνη που έχει παραθυράκια…», προσθέτοντας με δόση χιούμορ μια έμμεση αναφορά στη Φαίη Μαυραγάνη.

Νίκος Μάνεσης: Ο άγνωστος γάμος με καλλονή τραγουδίστρια και η οικογένεια με τη Φαίη Μαυραγάνη

Ο Μάνεσης συχνά ενσωματώνει τέτοιου είδους προσωπικές αναφορές στο πρόγραμμά του, γεγονός που δείχνει την άνεση και τη χιουμοριστική του διάθεση.

Χορηγούμενο

Οι συνεργάτες του Μάνεση δεν έχασαν την ευκαιρία και συνέχισαν το χιουμοριστικό κλίμα, κάνοντάς του πλάκα για το ποιος είναι αυτός που “κυβερνά” στο σπίτι τους. «Εγώ κάνω κουμάντο στο σπίτι», απάντησε με αυτοπεποίθηση ο Νίκος Μάνεσης, για να πάρει άμεσα την χιουμοριστική απάντηση: «Κάνεις ό,τι σου λέει».

Ο Νίκος Μάνεσης, ο οποίος χθες 21 Σεπτεμβρίου έκανε πρεμιέρα για 8η συνεχή σεζόν με την εκπομπή του στον Alpha, δείχνει να απολαμβάνει τη… δουλειά του με χιούμορ!

Αυτές οι χιουμοριστικές παρεμβάσεις, που αφορούν την οικογενειακή του ζωή, συχνά προσδίδουν στην εκπομπή έναν πιο χαλαρό και φιλικό χαρακτήρα, με τον παρουσιαστή να μοιράζεται στιγμές από την προσωπική του ζωή με το κοινό του, δημιουργώντας μια πιο άμεση σχέση με τους τηλεθεατές.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button