ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύσκολες ώρες για τη Μαρίνα Σταυράκη: Έχασε το πατρικό της στην Πεύκη

Οι νέοι ιδιοκτήτες και οι «φαρμακερές» ευχές στον Γιώργο Πατούλη

Χορηγούμενο

Δύσκολες ώρες για τη Μαρίνα Σταυράκη: Έχασε το πατρικό της στην Πεύκη! Οι νέοι ιδιοκτήτες και οι «φαρμακερές» ευχές στον Γιώργο Πατούλη

Δύσκολες ώρες για τη Μαρίνα Σταυράκη: Έχασε το πατρικό της στην Πεύκη… Την ώρα που ο Γιώργος Πατούλης περιμένει με ανυπομονησία τον καρπό του έρωτά του με την κατά 33 χρόνια μικρότερη σύντροφό του, Νάνσυ Κοιλού, και προγραμματίζει τον γάμο τους, προκαλεί προβληματισμό η απόφαση της Μαρίνας Σταυράκη να πουλήσει το πατρικό της σπίτι στην Πεύκη, εγείροντας ερωτήματα για την οικονομική της κατάσταση.

Όπως αποκαλύπτει η «Espresso», η πρώην σύζυγος του Πατούλη έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία πώλησης του διαμερίσματος που βρίσκεται στον πρώτο όροφο της οδού Στρατηγού Ζαγκλή 25, με τους νέους ιδιοκτήτες να έχουν ήδη μετακομίσει. Αυτό εγείρει ερωτήματα, δεδομένου ότι η περιοχή βρίσκεται σε ανάπτυξη με την προετοιμασία της γραμμής 4 του μετρό και τη σχεδίαση μιας νέας πλατείας κοντά στο σπίτι της.

Χορηγούμενο

Η πώληση του σπιτιού της, το οποίο χρησιμοποιούσε και ως πολιτικό γραφείο, δημιουργεί την εντύπωση ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και χρειάζεται άμεσα ρευστό, καθώς δεν φαίνεται να μπορεί να περιμένει την αύξηση των τιμών που θα προκύψει από τα έργα.

Επιπλέον, έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της Πεύκης το γεγονός ότι η Σταυράκη έχει εξαφανιστεί από την περιοχή εδώ και μήνες και δεν εμφανίζεται ούτε στον δήμο ούτε σε τοπικά καφέ, ενισχύοντας την υποψία ότι η πώληση του σπιτιού μπορεί να σχετίζεται με δυσκολίες.

Σε πελάγη ευτυχίας ο Γιώργος Πατούλης

Αντίθετα, ο Γιώργος Πατούλης φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει τη ζωή του, απολαμβάνοντας τη σχέση του με τη Νάνσυ Κοιλού και ετοιμάζεται για τον θρησκευτικό γάμο τους. Πρόσφατα έμαθαν ότι περιμένουν κοριτσάκι και σχεδιάζουν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου πριν υποδεχτούν το παιδί τους. Επίσης, έχουν αποφασίσει να δώσουν το όνομα της μητέρας του Πατούλη, Πόπης, στη μικρή. Μετά από αυτές τις εξελίξεις, πληροφορίες ανέφεραν ότι η Μαρίνα Σταυράκη ήταν εκνευρισμένη με τα νέα του πρώην συζύγου, αλλά εκείνη διέψευσε ότι έχει οποιοδήποτε πρόβλημα, τονίζοντας ότι έχει προχωρήσει στη ζωή της.

Χορηγούμενο

Γιώργος Πατούλης: Το τελειωτικό «χτύπημα» στην Μαρίνα Σταυράκη και η «ηρωίδα» μητέρα του

Οι «φαρμακερές» ευχές της Μαρίνας

«Είναι μία αναπάντεχη, ανατρεπτική διαδικασία. Εγώ έχω ευχηθεί καλά γεννητούρια και καλή δύναμη. Ηταν επιλογή του, αν και ήταν λίγο αιφνίδιο για όλους, κυρίως για τον Αλέξανδρο, γιατί εγώ έχω χωρίσει εδώ και τρία χρόνια και έχω προχωρήσει τη ζωή μου» είχε επισημάνει, συμπληρώνοντας: «Σίγουρα η ζωή προχωράει, ο Αλέξανδρος πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του σε επίπεδο σπουδών, αλλά και τη διασφάλιση στη ζωή του. Οταν μαθεύτηκε το γεγονός, τον στήριξα, γιατί ήταν κάτι ανατρεπτικό. Οποιαδήποτε αλλαγή ενός νέου παιδιού μέσα στην οικογένεια θέλει πάντα προετοιμασία. Το λένε όλοι οι ψυχολόγοι. Πόσο μάλλον όταν είναι από άλλη οικογένεια. Ο Αλέξανδρος έμαθε από τρίτο πρόσωπο ότι ο πατέρας του θα ξαναγίνει πατέρας και εκείνος τού το επιβεβαίωσε. Εγώ δεν έχω επαφές με τον πρώην σύζυγό μου. Ξέρω ότι η νυν σύντροφός του ήταν γραμματέας του στην Περιφέρεια και ότι είχε ένα νυχάδικο».


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button