ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανατροπές στην Super League: Η βαθμολογία και οι κερδισμένοι

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής και τα ντέρμπι

Χορηγούμενο

Ανατροπές στην Super League: Η βαθμολογία και οι κερδισμένοι… Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής και τα ντέρμπι που θα μας καθηλώσουν…

Ανατροπές στην Super League: Η βαθμολογία και οι κερδισμένοι της αγωνιστικής… Η ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής της Super League επιφύλασσε εκπλήξεις στη Λεωφόρο. Η Athens Kallithea, γνωστή για τις νίκες της επί ισχυρών ομάδων, έφερε 0-0 με την ΑΕΚ, αναγκάζοντάς την σε δεύτερη απώλεια αυτή τη σεζόν, μετά το ισόπαλο παιχνίδι με τη Λαμία. Έτσι, η ΑΕΚ «έπεσε» από την κορυφή, με τον ΠΑΟΚ να αναδεικνύεται πρώτος, καθώς και ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Άρη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι κερδισμένος της αγωνιστικής είναι και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος με τις απώλειες των αντιπάλων του μειώνει την απόσταση από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, πριν από τα επερχόμενα ντέρμπι.

Χορηγούμενο

Ο Ατρόμητος πέτυχε άνετη νίκη και ανεβαίνει στη βαθμολογία, ενώ ο ΟΦΗ απέσπασε ισοπαλία στη Λιβαδειά. Όλα αυτά συμβαίνουν ενόψει της 6ης αγωνιστικής που περιλαμβάνει σπουδαία ντέρμπι όπως ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Άρης.

Super League 5η αγωνιστική
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Βόλος ΝΠΣ – ΠΑΟΚ 1-4

Άρης – Ολυμπιακός 2-1

Χορηγούμενο

Παναιτωλικός – Asteras Aktor 1-1

Λεβαδειακός – ΟΦΗ 1-1

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός 3-1

Ατρόμητος – Λαμία 4-2

Χορηγούμενο

Athens Kallithea – ΑΕΚ 0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΠΑΟΚ 13

2. ΑΕΚ 11

3. Ολυμπιακός 10

Χορηγούμενο

4. Ατρόμητος 8

. Άρης 8

. ΟΦΗ 8

. Παναθηναϊκός 8

8. Λαμία 5

. Αστέρας Τρίπολης 5

. Παναιτωλικός 5

11. Athens Kallithea 4

12. Βόλος 3

. Λεβαδειακός 3

14. Πανσερραϊκός 1

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

4 ΓΚΟΛ: Μορόν (ΑΡΗΣ)

3 ΓΚΟΛ: Ελ Κααμπί (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Τζούριτσιτς (Παναθηναϊκός), Σβαμπ (ΠΑΟΚ)

2 ΓΚΟΛ: Κοϊτά (ΑΕΚ), Ρεγκίς Κρέσπι (Asteras Aktor), Ουάρντα, Καρλίτος (Ατρόμητος), Μεντιέτα (ΒΟΛΟΣ), Φουρτάδο (ΛΑΜΙΑ), Λαμπρόπουλος, Γιουνγκ (ΟΦΗ), Λομόνακο (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Τετέ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) Σαλαζάρ (ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ)

1 ΓΚΟΛ: Λιβάι Γκαρσία, Πηλιός, Τσούμπερ, Μουκουντί, Πιερό, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον (ΑΕΚ), Μανού Γκαρθία, Μπρόρσον, Σιφουέντες (ΑΡΗΣ), Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο (Asteras Aktor) Ουλντρίκις, Μουτίνιο, Βαλμπουενά (ATHENS KALLITHEA), Καλοσκάμης, Μανσούρ, Μπακού, Φαν Βέερτ, (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Κόστα (ΒΟΛΟΣ), Μπάλτζι, Ρόμο (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Ραντόνια, Ενρίκες, Βλαχομήτρος (ΛΑΜΙΑ), Ρόντινεϊ, Μασούρας, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, Μαρτίνς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Γκονθάλεθ, Φούντας, Σενγκέλια, Σαλσέδο (ΟΦΗ), Μπουζούκης, Ντίας (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Σπόραρ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μπετανκόρ, Φαρές (ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ), Ζίβκοβιτς, Καμαρά, Oζντόεφ, Σάστρε, Τισουντάλι, Μουργκ, Τάισον, Τσάλοφ (ΠΑΟΚ)

ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Χουτεσιώτης (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Τσοκάι (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6η)

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

17:00: Βόλος ΝΠΣ – Athens Καλλιθέα

20:00: Αστέρας AKTOR – Λεβαδειακός

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

17:00: ΟΦΗ – Παναιτωλικός

19:00: Ολυμπιακός – Ατρόμητος

20:30: ΠΑΟΚ – Άρης

21:00: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

20:00: Λαμία – Πανσερραϊκός


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button