ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Ροζ σκάνδαλο «βόμβα» στα Ιωάννινα

Οι χοντρές μπίζνες, οι απειλές του απατημένου συζύγου και η ασυγκράτητη κόρη κορυφαίου αξιωματούχου

Χορηγούμενο

Ροζ σκάνδαλο «βόμβα» στα Ιωάννινα: Οι χοντρές μπίζνες, οι απειλές του απατημένου συζύγου και η ασυγκράτητη κόρη κορυφαίου αξιωματούχου

Ροζ σκάνδαλο «βόμβα» στα Ιωάννινα… Στην Ήπειρο επικρατεί αναστάτωση εξαιτίας ενός τοπικού αξιωματούχου, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του γαμπρού του. Ο τελευταίος ανακάλυψε τη σύζυγό του, που είναι και κόρη του πολιτικού, σε ερωτική συνεύρεση με άλλον άντρα. Σύμφωνα με πληροφορίες της… «Espresso», ο αξιωματούχος κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να αποτρέψει το σκάνδαλο και να μη φτάσουν οι εμπλεκόμενοι στο αστυνομικό τμήμα. Η κόρη, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τη σύγκρουση, ζήτησε άμεσα διαζύγιο, υποστηρίζοντας πως δεν ήταν ευτυχισμένη στο γάμο της.

Ο απατημένος γαμπρός απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα

Ωστόσο, ο απατημένος σύζυγος δεν θέλει να χάσει τη θέση του… «Γαμπρού», καθώς απολαμβάνει πολλά οφέλη από την οικογενειακή του σχέση με τον τοπικό παράγοντα. Μάλιστα, από τη στιγμή που το περιστατικό έγινε γνωστό σε ολόκληρη την περιοχή, ο γαμπρός κυκλοφορεί σε καφετέριες της πόλης, στέλνοντας έμμεσα προειδοποιήσεις στον πεθερό του ότι αν τον αποκόψουν από την οικογένεια, θα αποκαλύψει μυστικά που θα τη βλάψουν.

Χορηγούμενο

Οι «χοντρές» μπίζνες

Ο αξιωματούχος, που έχει δει την περιουσία του να αυξάνεται τα τελευταία χρόνια, φέρεται να έχει αποκτήσει βίλες και ξενοδοχεία στην περιοχή, ενώ οι φήμες λένε ότι ο γιος του διεκδικεί συμβόλαια προμήθειας για τα hotspots του Αιγαίου. Παράλληλα, η ιστορία της απιστίας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των μέσων, ειδικά μετά από άλλες αμφιλεγόμενες ενέργειες του αξιωματούχου, όπως η αμφίβολη αγορά εξοπλισμού που κατέληξε στο κτήμα του άλλου του γιου.

Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο καθώς η σύζυγος του απατημένου γαμπρού ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα μια φωτογραφία για την επέτειο του γάμου τους, προσπαθώντας να θολώσει τα νερά. Ωστόσο, όταν ήρθαν τα γενέθλιά της, ο σύζυγος ήταν εμφανώς απών από την οικογενειακή φωτογραφία, παρόλο που όλοι οι άλλοι παρευρίσκονταν.

Ροζ σκάνδαλο «βόμβα»: Γνωστός γιατρός έπιασε τη γυναίκα του με παντρεμένο υπουργό!

Χορηγούμενο

Για να κορυφωθεί η κατάσταση, κάποιοι βανδάλισαν το νέο γλυπτό ενός ταύρου, σύμβολο της πόλης… Γράφοντας προσβλητικά σχόλια για την απιστία της κόρης του αξιωματούχου. Τα λόγια αυτά σβήστηκαν γρήγορα από έναν φίλο του πολιτικού, πριν γίνουν σούσουρο στους κατοίκους.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button