EΛΛΑΔΑ

Τρομακτικό τροχαίο στην Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε ποδηλάτης

Συγκρούστηκε με ακινητοποιημένο χωματουργικό μηχάνημα

Χορηγούμενο

Τρομακτικό τροχαίο στην Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε ποδηλάτης! Συγκρούστηκε με ακινητοποιημένο χωματουργικό μηχάνημα…

Τρομακτικό τροχαίο στην Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε ποδηλάτης… Ένα τρομακτικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα, στην Ιεράπετρα, όταν ένας 63χρονος ποδηλάτης συγκρούστηκε με ακινητοποιημένο χωματουργικό μηχάνημα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti.gr, ο ποδηλάτης υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς, και δυστυχώς, ακρωτηριάστηκε το ένα του χέρι.

Ο 63χρονος, που ήταν γνωστός στην περιοχή ως συχνός ποδηλάτης, φαίνεται ότι για άγνωστο λόγο αποκλίθηκε από τη διαδρομή του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει σε ένα χωράφι, όπου ήταν παρκαρισμένο το χωματουργικό μηχάνημα, συγκεκριμένα μια φρέζα, η οποία είχε χρησιμοποιηθεί τις προηγούμενες ημέρες για εργασίες καθαρισμού στο τοπικό ρέμα.

Χορηγούμενο

Αμέσως μετά το ατύχημα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο για να παρέχει ιατρική βοήθεια στον τραυματία. Ο ποδηλάτης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου οι γιατροί εργάστηκαν άμεσα για να ελέγξουν την αιμορραγία και να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του. Σύντομα, οι γιατροί επικοινώνησαν με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) για να προγραμματίσουν τη διακομιδή του.

Απίστευτο: Πάτησε ποδηλάτη με το αγροτικό για ένα… τσαμπί σταφύλια

Δεδομένης της σοβαρότητας των τραυματισμών και της ανάγκης για επείγουσα ιατρική παρέμβαση για την επανακόλληση του ακρωτηριασμένου χεριού, οι γιατροί εξέφρασαν την ανάγκη μεταφοράς του ασθενούς με ελικόπτερο στην Αθήνα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής αυτή η μεταφορά δεν έχει καταστεί εφικτή, με αποτέλεσμα ο άνδρας να παραμένει στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου, όπου συνεχίζεται η φροντίδα του.

Χορηγούμενο

Η κατάσταση αυτή έχει προκαλέσει μεγάλη μάλιστα ανησυχία και συγκίνηση στην τοπική κοινωνία… Καθώς ο τραυματίας είναι ένας γνωστός και αγαπητός άνθρωπος στην περιοχή. Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος… Ενώ, επίσης, τονίζεται η ανάγκη για προσοχή και ασφάλεια στους δρόμους, ειδικά για τους ποδηλάτες.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button