ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο δακρυσμένος Εύζωνας μέσα στην Προεδρική Φρουρά

Το συγκινητικό βίντεο που διέρρευσε μετά την τελευταία του βάρδια

Χορηγούμενο

Ο δακρυσμένος Εύζωνας μέσα στην Προεδρική Φρουρά! Το συγκινητικό βίντεο που διέρρευσε μετά την τελευταία του βάρδια…

Ο δακρυσμένος Εύζωνας μέσα στην Προεδρική Φρουρά… Συγκίνηση και δάκρυα προκάλεσε το βίντεο ενός δακρυσμένου ευζώνα, ο οποίος αποχαιρέτησε τους συναδέλφους του στην Προεδρική Φρουρά μετά την τελευταία του υπηρεσία. Ο 24χρονος, ακολουθώντας τους αυστηρούς κανόνες της φρουράς που απαιτούν απόλυτη ακινησία, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του κατά την τελευταία του βάρδια.

Στο συγκινητικό αυτό βίντεο, που δημοσίευσε η αδελφή του, Έλενα, στα κοινωνικά δίκτυα, ο εύζωνας φαίνεται να αποχαιρετά το ταίρι του, αλλά και τους υπόλοιπους συναδέλφους του, οι οποίοι τον χειροκροτούν με θερμότητα. Η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη, και η αυστηρή παράδοση των Ευζώνων, που συνδυάζει πειθαρχία και συναισθηματική σύνδεση, φάνηκε να αποτυπώνεται έντονα στη σκηνή.

Χορηγούμενο

Ο εύζωνας, κατά τη διάρκεια της θητείας του, είχε αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με τους συναδέλφους του, με αποτέλεσμα η αποχώρησή του να προκαλέσει έντονα συναισθήματα. Η σημασία της παράδοσης και της αφοσίωσης στην Προεδρική Φρουρά, που φέρει μεγάλη ιστορική και πολιτιστική αξία για τη χώρα, φαίνεται να αποτυπώνεται στην αντίδρασή του.

Αυτό το βίντεο έχει γίνει viral, ενθουσιάζοντας και συγκινώντας χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι εκφράζουν την υποστήριξή τους και την εκτίμηση για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση των Ευζώνων. Η στιγμή αυτή θυμίζει σε όλους μας τη σημασία της αλληλεγγύης και της φιλίας, ειδικά σε χώρους όπου οι οδηγίες είναι υψηλές και η πειθαρχία αυστηρή.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις συγκινητικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν πίσω από την σιδερένια πύλη της προεδρικής Φρουράς

@helenatsioulou

Χορηγούμενο

Απάντηση στον χρήστη @John Karmi ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 💙🧿 Σπυρος 💙 @basilhs.karavotas 💙 @John Karmi 💙 #euzones#evzones#tsioulos

♬ Παιδικό Όνειρο (Childhood Dream) – George Varsamakis & George Varsamakis Orchestra

«Δάκρυσα γιατί είναι μοναδικό συναίσθημα να φοράς αυτή τη στολή που έχουν φορέσει και έχουν τιμήσει τόσοι άνθρωποι πριν από εσένα. Ήμουν φανερά συγκινημένος γιατί εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν όλα όσα βίωσα κατά τη διάρκεια της θητείας μου, τις επιτυχίες μου και την υποστήριξη που έλαβα από τους δικούς μου ανθρώπους. Νιώθεις τρομερό δέος ως εύζωνας και γνωρίζοντας ότι δεν θα είχα την ευκαιρία να το ξανακάνω, δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου», τόνισε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Τσιούλος εκφράζοντας τη βαθιά τιμή για τη συμμετοχή του στην Προεδρική Φρουρά.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button