ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Που θα φάμε καλά;»: Αναγνωρίστε ένα καλό ή κακό εστιατόριο χωρίς να δοκιμάσετε το φαγητό του! (βίντεο)

Ο Τάσος Δούσης προσφέρει μια λύση μέσα από ένα βίντεο!

Χορηγούμενο

Η ερώτηση «Που θα φάμε καλά;» είναι συχνή όταν βγαίνουμε με φίλους, καθώς το καλό φαγητό είναι απαραίτητο για μια ευχάριστη έξοδο. Ο Τάσος Δούσης προσφέρει μια λύση μέσα από ένα βίντεο, εξηγώντας πώς μπορούμε να κρίνουμε την ποιότητα ενός εστιατορίου χωρίς να δοκιμάσουμε το φαγητό του.

Ο δημοσιογράφος θέτει το ερώτημα αν είναι δυνατό να διακρίνουμε αν ένα εστιατόριο είναι καλό ή κακό, και στη συνέχεια παραθέτει τέσσερις συμβουλές:

Χορηγούμενο

Ο κατάλογος: Ένας μικρός και προσεγμένος κατάλογος υποδηλώνει φροντίδα στην ποιότητα του φαγητού, ενώ ένας τεράστιος κατάλογος με πολλές επιλογές μπορεί να σημαίνει ότι η ποιότητα δεν είναι καλή.

Η τουαλέτα: Ο Δούσης αναφέρει ότι η τουαλέτα είναι η «βιτρίνα» του εστιατορίου. Αν είναι καθαρή, αυτό υποδεικνύει ότι ο ιδιοκτήτης προσέχει την επιχείρηση.

Το ψωμάκι: Όταν το ψωμί που σερβίρεται είναι φρέσκο, αφράτο και ζεστό, αυτό δείχνει ότι οι υπεύθυνοι του εστιατορίου φροντίζουν τη δουλειά τους, επομένως και το φαγητό θα είναι καλής ποιότητας.

Χορηγούμενο

Το προσωπικό: Αν το προσωπικό δεν δίνει σημασία στους πελάτες και υπάρχει αναστάτωση, αυτό σημαίνει ότι το εστιατόριο δεν λειτουργεί σωστά. Επιπλέον, η καθαριότητα και η εμφάνιση του προσωπικού είναι σημαντικές.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συμβουλές αυτές:

 

@tasosdousis1 Αναγνώρισε το καλό η κακό εστιατόριο χωρίς να δοκιμάσεις το φαγητό του #fy #tasosdousis #traveltiktok #foodtiktok #traveltips ♬ πρωτότυπος ήχος – Tasos Dousis

 

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button