ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θύελλα» πλειστηριασμών για την οικογένεια Αγούδημου

Στο «σφυρί», σπίτια και ακίνητα σε Αθήνα και Κάσο!

Χορηγούμενο

«Θύελλα» πλειστηριασμών για την οικογένεια Αγούδημου! Στο «σφυρί», σπίτια και ακίνητα σε Αθήνα και Κάσο!

«Θύελλα» πλειστηριασμών για την οικογένεια Αγούδημου… Η εμπλοκή της οικογένειας Αγούδημου με τους πλειστηριασμούς φαίνεται να μην έχει τέλος. Μετά τον θάνατο καπετάν Μάκη Αγούδημου, η οικογένειά του έχει ήδη χάσει αρκετά σημαντικά περιουσιακά στοιχεία που βγήκαν σε πλειστηριασμό, και τώρα προστίθενται ακόμη περισσότερα. Εκτός από τα προγραμματισμένα πλειστηριασμένα ακίνητα, όπως το ημιτελές ξενοδοχείο στο Ζάκυνθο στις 2 Οκτωβρίου και ένα οικόπεδο με μονοκατοικία στην Κέρκυρα στις 15 Ιανουαρίου 2025, προστέθηκαν και άλλοι 11 πλειστηριασμοί για ακίνητα στην Κάσο.

Δείτε επίσης – Ηχηροί πλειστηριασμοί στη Μύκονο: Ποιοί χάνουν ακίνητα «φιλέτα»;

Χορηγούμενο

Οι νέοι πλειστηριασμοί με δύο οικόπεδα με μονοκατοικίες και εννέα οικόπεδα διαφόρων μεγεθών, που θα βγουν σε δημοπρασία στις 9 Οκτωβρίου, εκτός αν ανασταλεί η διαδικασία. Αυτοί οι πλειστηριασμοί στρέφονται κατά της Ανθής-Μαρίνας Κωσταρά, της Χήρας του… Γεράσιμου Αγούδημου, με τις τιμές εκκίνησης να κυμαίνονται από 5.000 έως 270.000 ευρώ. Η διαδικασία επισπεύδεται από την Intrum, με συνολική οφειλή ύψους 500.200,10 ευρώ.

Δείτε επίσης – Λάκης Γαβαλάς: Στη δίνη των πλειστηριασμών ξανά ο σχεδιαστής

Από τα ακίνητα που πωλούνται, περιλαμβάνονται οικόπεδα με ερειπωμένες οικίες, ανεμόμυλοι και κατοικίες που βρίσκονται σε διάφορες τοποθεσίες της Κάσου, ενώ οι πρώτες προσφορές για ορισμένα ακίνητα είναι αρκετά χαμηλές, όπως ένα οικόπεδο με τιμή κίνησης 5.000 ευρώ.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Μαρίνος Παράβαλος: Σε πλειστηριασμό το σπίτι του πρώην mr Κωτσόβολος στην Εκάλη (φωτο)

Ταυτόχρονα, επαναπρογραμματίστηκε ο πλειστηριασμός για το μεγάλο ακίνητο της πτωχευμένης Στακόρ Α.Ε. στην Αθήνα, με την τιμή εκκίνησης να έχει μειωθεί στα 9.737.250 ευρώ, ποσό που είναι… 10 εκατομμύρια ευρώ χαμηλότερο από την αρχική τιμή προσφοράς.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button