ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σοκ στο Φάληρο: Συρμός του τραμ παρέσυρε παιδί με πατίνι

Διακόπηκαν τα δρομολόγια από Αθήνα προς Φάληρο

Χορηγούμενο

Σοκ στο Φάληρο: Συρμός του τραμ παρέσυρε παιδί με πατίνι! Διακόπηκαν τα δρομολόγια από Αθήνα προς Φάληρο

Σοκ στο Φάληρο: Συρμός του τραμ παρέσυρε παιδί με πατίνι… Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και του Παλαιού Φαλήρου, όταν τα δρομολόγια του Τραμ από την Αθήνα προς το Φάληρο διακόπηκαν λόγω ενός σοβαρού ατυχήματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου, στο σημείο που βρίσκεται στα σύνορα των δύο αυτών περιοχών.

Το περιστατικό αφορά έναν ανήλικο που κινούνταν με πατίνι και, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκαν με το Τραμ. Αμέσως μετά το ατύχημα, στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικές δυνάμεις για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στο παιδί και να εξετάσουν τα αίτια του συμβάντος. Ο ανήλικος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω ιατρική φροντίδα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Χορηγούμενο

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το παιδί να βρέθηκε ξαφνικά μπροστά στη γραμμή του Τραμ, χωρίς να γίνει αντιληπτό από τον οδηγό, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αποτραπεί η σύγκρουση. Ωστόσο, τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος θα διερευνηθούν περαιτέρω, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχε παραβίαση κάποιου κανόνα κυκλοφορίας ή εάν πρόκειται για καθαρά ατύχημα.

Η κυκλοφορία του Τραμ διεκόπη προσωρινά, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στο επιβατικό κοινό, καθώς πολλοί επιβάτες έμειναν σταματημένοι κατά τη διάρκεια του δρομολογίου. Η ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) προχώρησε άμεσα στη λήψη μέτρων, ενημερώνοντας τους επιβάτες και τους οδηγούς των συρμών για την προσωρινή διακοπή του δρομολογίου, ενώ παράλληλα εξετάζεται η ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση της κυκλοφορίας του Τραμ.

Το ατύχημα αυτό έρχεται να υπενθυμίσει την ανάγκη για ιδιαίτερη προσοχή όταν οι πολίτες κινούνται κοντά στις γραμμές του Τραμ και σε πολυσύχναστους δρόμους. Παράλληλα, το περιστατικό εγείρει συζητήσεις γύρω από τη χρήση ηλεκτρικών πατινιών στις πόλεις και την ανάγκη τήρησης των κανόνων οδικής ασφάλειας για την αποφυγή παρόμοιων δυστυχημάτων.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button