ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Σάκης Αρναούτογλου μιλά για την υιοθεσία του γιου του!

Η προσωπική του ιστορία είναι ένα παράδειγμα του πώς η αγάπη και η αφοσίωση μπορούν να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια!

Χορηγούμενο

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Katerina» παραχώρησε ο Σάκης Αρναούτογλου. Ο οποίος γνωστός για την επαγγελματική του πορεία ως μετεωρολόγος και πολιτικός, αναφέρθηκε σε προσωπικές πτυχές της ζωής του. Επικεντρωμένος κυρίως στην υιοθεσία του γιου του, Τηλέμαχου. Ο Σάκης Αρναούτογλου, πέρα από τις επαγγελματικές του επιτυχίες, μοιράστηκε τις προκλήσεις που συνάντησε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υιοθεσίας. Καθώς και την ανατροφή του παιδιού του.

Ο Αρναούτογλου αποκάλυψε ότι, για πολλά χρόνια, εργάστηκε ως δημόσιος υπάλληλος στην ΕΡΤ3, με μηνιαίο μισθό που ξεπερνούσε ελάχιστα τα 900 ευρώ. Παρά τις οικονομικές δυσκολίες, εξήγησε πως η αγάπη του για τη δουλειά του και η αφοσίωσή του στη καριέρα του τον βοήθησαν να ζει με αξιοπρέπεια και να παρέχει την κατάλληλη εκπαίδευση στον γιο του. «Όταν κάνεις κάτι που σου αρέσει και ζεις αξιοπρεπώς, μπορείς και τα βγάζεις πέρα. Σπούδασα κι ένα παιδί με αυτά τα λεφτά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Χορηγούμενο

Διαδικασία της υιοθεσίας

Στην πορεία της συζήτησης, ο Σάκης αναφέρθηκε και στη διαδικασία της υιοθεσίας, σημειώνοντας ότι η επιλογή του Τηλέμαχου δεν ήταν τυχαία. «Ο Τηλέμαχος μας επέλεξε. Όταν είναι μικρά τα παιδιά, το διαλέγουν και σου το δίνουν. Όταν όμως είναι μεγάλο, πρέπει να το ρωτήσουν εάν θέλει και το ίδιο το παιδί», τόνισε, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συναίνεσης και της επιθυμίας του παιδιού στη διαδικασία υιοθεσίας.

Ο γνωστός μετεωρολόγος προχώρησε σε αναλύσεις των συναισθημάτων που προκύπτουν κατά την ανατροφή ενός παιδιού, ειδικά όταν αυτό προέρχεται από μια διαδικασία υιοθεσίας. Αναγνώρισε ότι οι προκλήσεις μπορεί να είναι πολλές, αλλά και οι ανταμοιβές εξίσου μεγάλες. Η σχέση του με τον Τηλέμαχο, όπως περιέγραψε, έχει αναπτυχθεί σε ένα πλαίσιο αγάπης και κατανόησης, που του προσφέρει καθημερινά χαρές και προκλήσεις.

Ο Σάκης Αρναούτογλου μέσα από τη συνέντευξή του έστειλε και ένα μήνυμα ελπίδας σε όλους τους γονείς και υποψήφιους γονείς. Υπογραμμίζοντας την αξία της οικογένειας και της υποστήριξης που μπορεί να παρέχει ένα παιδί, ανεξαρτήτως της προέλευσής του. Η προσωπική του ιστορία είναι ένα παράδειγμα του πώς η αγάπη και η αφοσίωση μπορούν να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια.

Χορηγούμενο

«Στην ΕΡΤ3 τόσα χρόνια ήμουν δημόσιος υπάλληλος με λίγα περισσότερα από 900 ευρώ. Όταν κάνεις κάτι που σου αρέσει και ζεις αξιοπρεπώς, μπορείς και τα βγάζεις πέρα. Σπούδασα κι ένα παιδί με αυτά τα λεφτά. Ο Τηλέμαχος μας επέλεξε. Όταν είναι μικρά τα παιδιά, το διαλέγουν και σου το δίνουν. Όταν όμως είναι μεγάλο, πρέπει να το ρωτήσουν εάν θέλει και το ίδιο το παιδί.», σημείωσε χαρακτηριστικά ο μετεωρολόγος.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button