ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βίντεο σοκ: Η Μαρινέλλα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή στο Ηρώδειο

Ανησυχία για την κατάστασή της

Χορηγούμενο

Βίντεο σοκ: Η Μαρινέλλα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή στο Ηρώδειο ενώ τραγουδούσε! Μεγάλη ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της…

Βίντεο σοκ: Η Μαρινέλλα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή στο Ηρώδειο… Η συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο, το βράδυ της Τετάρτης (25/9), διακόπηκε ξαφνικά όταν η μεγάλη ερμηνεύτρια κατέρρευσε επί σκηνής, προκαλώντας σοκ στο κοινό που παρακολουθούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του τρίτου τραγουδιού, όταν η Μαρινέλλα λιποθύμησε, αναγκάζοντας τους διοργανωτές να διακόψουν τη συναυλία. Η τραγουδίστρια δέχθηκε αμέσως τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι θεατές ανησύχησαν για την κατάσταση της υγείας της.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Σάλος: Γιατί η Μαρινέλλα «έκοψε» τον Μάστορα από το Ηρώδειο;

Δείτε βίντεο από τη σοκαριστική στιγμή που η Μαρινέλλα κατέρρευσε πάνω στην σκηνή στο Ηρώδειο και ενώ τραγουδούσε

Η Μαρινέλλα πρόκειται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να εξακριβωθεί η αιτία της λιποθυμίας και να διασφαλιστεί ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Παρά την αναστάτωση που προκλήθηκε, οι θεατές αντέδρασαν με κατανόηση και έλαβαν οδηγίες να αποχωρήσουν λίγα λεπτά μετά το συμβάν.

Δείτε επίσης – Εφιαλτικές στιγμές για τη Μαρινέλλα: «300 χιλιάδες ή σας σκοτώνω»!

Το περιστατικό έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους θαυμαστές της… Ενώ, επίσης, πολλοί είναι εκείνοι, που εκφράζουν τη συμπαράστασή τους μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχόμενοι ταχεία ανάρρωση.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button