ΚΟΣΜΟΣ

Πανικός: Άνδρας έριξε βόμβα μέσα σε αίθουσα δικαστηρίου

Το σύνθημα που φώναξε ο δράστης πριν σπείρει το χάος κα η επεισοδιακή σύλληψη

Χορηγούμενο

Πανικός: Άνδρας έριξε βόμβα μέσα σε αίθουσα δικαστηρίου! Το σύνθημα που φώναξε ο δράστης πριν σπείρει το χάος κα η επεισοδιακή σύλληψη…

Πανικός: Άνδρας έριξε βόμβα μέσα σε αίθουσα δικαστηρίου… Πανικός προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου στο δικαστήριο της Σάντα Μαρία στην… Καλιφόρνια, όταν ένας άνδρας πέταξε μέσα σε δικαστική αίθουσα ένα αντικείμενο που έμοιαζε με βόμβα.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 8:35 π.μ., όταν ο δράστης μπήκε στην αίθουσα και άρχισε να φωνάζει ότι η FDA, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, δηλητηριάζει 900.000 ανθρώπους κάθε χρόνο. Αμέσως μετά, πέταξε το ύποπτο αντικείμενο και τράπηκε σε φυγή.

Χορηγούμενο

Σάλος: Νεαροί γελοιοποιούν τη δικαιοσύνη και καταγράφουν τα πάντα σε βίντεο!

Το αντικείμενο ανεφλέγη, απελευθερώνοντας καπνό από την ανοιχτή πόρτα… Προκαλώντας έτσι πανικό στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι άρχισαν να φωνάζουν ότι πρόκειται για βόμβα.

Ο δικηγόρος Μπιλ Όσμαν, ο οποίος ήταν παρών στο συμβάν, δήλωσε ότι τα μέλη των υπηρεσιών επιβολής του νόμου κατάφεραν να συλλάβουν τον ύποπτο και να τον απομακρύνουν από το χώρο.

Χορηγούμενο

Αυτή τη στιγμή, το δικαστήριο παραμένει κλειστό και οι αρχές διενεργούν έρευνες για το περιστατικό. Ευτυχώς, δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, αλλά η κατάσταση έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία και επιβεβαιώνει την ανάγκη για αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε δημόσιους χώρους.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button