EΛΛΑΔΑ

Επίθεση σε 12χρονο μαθητή με φαλτσέτα την ώρα του διαλείμματος: Ένας από αυτούς προσπάθησε να τον ξυρίσει στο μουστάκι!

Πιθανόν υπήρχαν καθηγητές στην αυλή την ώρα του διαλείμματος, αλλά δεν είναι σαφές...

Χορηγούμενο

Τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων συνεχίζουν να προβληματίζουν τη χώρα. Μετά τον σοκαριστικό ξυλοδαρμό μιας 14χρονης στη Γλυφάδα, ένα ακόμη συμβάν σημειώθηκε στην Ερμιόνη Αργολίδας. Όπου θύμα ήταν ένας 12χρονος μαθητής.

Δύο ανήλικοι του επιτέθηκαν με φαλτσέτα στον προαύλιο χώρο ενός σχολείου στην Ερμιόνη, απειλώντας τον. Οι δράστες συνελήφθησαν και σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον τους για σωματική βλάβη, απειλή και παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων. Οι γονείς των ανηλίκων συνελήφθησαν επίσης για αμέλεια εποπτείας.

Χορηγούμενο

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 12χρονου, Γιώργος Γεωργόπουλος, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι συναντήθηκε με το παιδί και την οικογένειά του, οι οποίοι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. «Είναι ένα περιστατικό πρωτοφανές για την περιοχή μας», τόνισε, προσθέτοντας ότι το αγόρι δέχθηκε επίθεση κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, όταν πλησίασε το κυλικείο. Οι κατηγορούμενοι τον απομάκρυναν από την περιοχή και ένας από αυτούς προσπάθησε να τον ξυρίσει στο μουστάκι με φαλτσέτα, ενώ ο άλλος τον ακινητοποίησε.

Ο κ. Γεωργόπουλος επισήμανε ότι πιθανόν υπήρχαν καθηγητές στην αυλή την ώρα του διαλείμματος, αλλά δεν είναι σαφές εάν είδαν το περιστατικό. Όσον αφορά το κίνητρο της επίθεσης, ανέφερε ότι δεν υπήρχαν προηγούμενες διαφορές ή αντιπαραθέσεις μεταξύ των παιδιών.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button