EΛΛΑΔΑ

Παγώνη για Μαρινέλλα: «Τα αιμορραγικά εγκεφαλικά είναι εξαιρετικά σοβαρά και εξαρτώνται από τον οργανισμό»(βίντεο)

Σημείωσε ότι το κύριο σύμπτωμα της εγκεφαλικής αιμορραγίας είναι ο έντονος πονοκέφαλος

Χορηγούμενο

Η Ματίνα Παγώνη συμμετείχε σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για τη Μαρινέλλα. H οποία δίνει μάχη μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια της παράστασής της στο Ηρώδειο.

Ευχόμενη γρήγορη ανάρρωση, η Ματίνα Παγώνη αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της. Επεσήμανε ότι ένα αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο είναι ιδιαίτερα σοβαρό και μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του ασθενούς. Οι ιατροί δεν μπορούν να κάνουν προβλέψεις για την πορεία της υγείας της πριν περάσουν δύο με τρεις ημέρες. Όταν και θα είναι σε θέση να αξιολογήσουν την κατάσταση και να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματα.

Χορηγούμενο

Η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στην εκπομπή “Happy Day” στον Alpha, δήλωσε: “Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την εξέλιξη αν δεν περάσουν 2 με 3 μέρες. Τα αιμορραγικά εγκεφαλικά επεισόδια είναι τα πιο δύσκολα. Καθώς απαιτούν μεγάλη υπομονή για να διαπιστωθεί αν η κατάσταση επιδεινώνεται ή σταθεροποιείται.”

Σημείωσε ότι το κύριο σύμπτωμα της εγκεφαλικής αιμορραγίας είναι ο έντονος πονοκέφαλος και τόνισε τη σημασία παραγόντων όπως η ηλικία και το άγχος στην ανάρρωση. Κατέληξε ευχόμενη στη Μαρινέλλα να αναρρώσει σύντομα και να επιστρέψει στο κοινό της.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η Μαρινέλλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ ιδιωτικού νοσοκομείου, μετά από σοβαρό αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τη στιγμή που ερμήνευε το κομμάτι: “Φεύγεις και φεύγω, και πού πάμε; Εγώ κι εσύ, θεέ μου, μας έμαθες εσύ, τόσο πολύ να αγαπάμε….”

Χορηγούμενο

Δείτε το βίντεο:


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button