ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Μαρινέλλα: Το παρασκήνιο μετά την κατάρρευση και το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Σε κρίσιμη κατάσταση η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια

Χορηγούμενο

Μαρινέλλα: Το παρασκήνιο μετά την κατάρρευση και το νέο ιατρικό ανακοινωθέν… Σε κρίσιμη κατάσταση η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια!

Μαρινέλλα: Το παρασκήνιο μετά την κατάρρευση και το νέο ιατρικό ανακοινωθέν… Άμεση ήταν η αντίδραση των εθελοντών Σαμαρειτών – Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.) σε μια έκτακτη κατάσταση που προέκυψε όταν η γνωστή τραγουδίστρια Μαρινέλλα λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της.

Δύο εθελοντές Σαμαρείτες – Διασώστες του Ε.Ε.Σ. μαζί με τον προσωπικό της γιατρό έσπευσαν στη σκηνή για να την μεταφέρουν με ασφάλεια στο καμαρίνι της, όπου της παρείχαν Πρώτες Βοήθειες. Ο προσωπικός της ιατρός επικοινώνησε μάλιστα με ιδιωτικό νοσοκομείο και ζήτησε αμέσως ασθενοφόρο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβάντος, παρούσα στο καμαρίνι ήταν η εκπρόσωπος των Σαμαρειτών – Διασωστών του Ε.Ε.Σ., κα Χριστίνα Χόνδρου.

Χορηγούμενο

Επιπλέον, εντός του θεάτρου υπήρχαν 12 εθελοντές Σαμαρείτες – Διασώστες του Ε.Ε.Σ. για την υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης.

Δείτε επίσης – Παγώνη για Μαρινέλλα: «Τα αιμορραγικά εγκεφαλικά είναι εξαιρετικά σοβαρά και εξαρτώνται από τον οργανισμό»(βίντεο)

«Πάθαμε σοκ, είχε παγώσει το κοινό»

Συγκλονίζει η περιγραφή της διασώστριας Στέλλας Κονιτοπούλου για την κατάρρευση της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Χορηγούμενο

«Πάθαμε σοκ όλοι, είχε παγώσει το κοινό και δεν μιλούσαν και περίμεναν εκεί στις θέσεις τους μέχρι να υπάρχει κάποια ανακοίνωση», δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια ανέφερε: «Μίλησα με τον Γιώργο Ντάβλα και μου λέει πήγαμε στο καμαρίνι, μιλάει έχει άισθηση με το περιβάλλον και είναι ενεργή.»

Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία της – Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή, καθώς νοσηλεύεται στο θεραπευτήριο Υγεία από το βράδυ της Τετάρτης, μετά την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο και το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, το θεραπευτήριο Υγεία εξέδωσε νέο ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με την κατάσταση της 86χρονης τραγουδίστριας, στο οποίο επισημαίνεται ότι… «Η κυρία Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Χορηγούμενο

Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης

Ηλίας Ανδριανάκης

Χορηγούμενο

Κωνσταντίνος Σπέγγος».


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button