ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

«Βόμβα»: Πωλήθηκε το Open – Εφοπλιστής ο νέος ιδιοκτήτης

Η συμφωνία - «μαμούθ» και το παρασκήνιο

Χορηγούμενο

«Βόμβα»: Πωλήθηκε το Open – Εφοπλιστής ο νέος ιδιοκτήτης – Η συμφωνία, το ποσό – «μαμούθ» και το έντονο παρασκήνιο

«Βόμβα»: Πωλήθηκε το Open – Εφοπλιστής ο νέος ιδιοκτήτης… Το Open, ένα από τα σημαντικά τηλεοπτικά κανάλια της Ελλάδας, άλλαξε χέρια. Οι επαφές για την πώληση ξεκίνησαν το καλοκαίρι, και τώρα φαίνεται ότι ο κύβος ερρίφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες του nassosblog, το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη πωλήθηκε κατά 100% σε Έλληνα εφοπλιστή, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει την αναδιοργάνωση της διοίκησης.

Ο νέος ιδιοκτήτης, εκτός από εφοπλιστή, είναι και ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας, γεγονός που υποδηλώνει μια στρατηγική που συνδυάζει την ψυχαγωγία με τον αθλητισμό. Ενημερώθηκε, οι αλλαγές που είναι άμεσες και εκτεταμένες, καλύπτοντας όλα τα τμήματα του καναλιού, τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία. Αυτό προκαλεί ενθουσιασμό και προσδοκίες για μια νέα εποχή στο Open, καθώς οι θεατές περιμένουν να δουν τι θα φέρει η νέα διοίκηση.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Αγωνία για τον Ιβάν Σαββίδη: Η εμφάνιση σοκ και οι φήμες (φωτο)

Η οικονομική συμφωνία της είναι επίσης εντυπωσιακή. Η επένδυση έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, με το κόστος εξαγοράς να υπολογίζεται γύρω στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Η σημασία της πώλησης έγκειται και στην ανάγκη της απελθούσας διοίκησης να καλύψει μια δόση ομολογιακού δανείου ύψους 800. 000 ευρώ, η οποία έπρεπε να πληρωθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα. Αυτό καθιστούσε την πώληση επιτακτική, καθώς η οικονομική πίεση ήταν αφόρητη.

Δείτε επίσης – Ιβάν Σαββίδης: Οι εταιρείες, η περιουσία και οι σχέσεις με τον Πούτιν

Χορηγούμενο

Με τον νέο ιδιοκτήτη, οι προσδοκίες είναι υψηλές. Θα μπορέσει ο εφοπλιστής να μεταμορφώσει το Open σε ένα δυναμικό και ανταγωνιστικό κανάλι;… Ή μήπως θα γίνει χρόνος για να δούμε τις πρώτες σημαντικές αλλαγές;… Ο χρόνος θα δείξει αν αυτή η νέα εποχή θα είναι τελικά επωφελής για το κανάλι και τους τηλεθεατές του. Σίγουρα, οι δύο είναι καταιγιστικές και η τηλεοπτική σκηνή φαίνεται να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button