EΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Κρήτη: Ιερέας μετά την κόρη του έστειλε και την πρεσβυτέρα στο νοσοκομείο

Ο ιερέας, λόγω παθολογικής ζήλιας, της είχε απαγορεύσει ακόμη και να μεταλάβει

Χορηγούμενο

Ακόμα μια υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας έχει έρθει στο φως στην Κρήτη, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές έναν 74χρονο ιερέα από τη Μητρόπολη Κισσάμου και τη γυναίκα του. Η οποία υπέστη κακοποιήσεις. Οι αποκαλύψεις γύρω από την περίπτωση αυτή σοκάρουν την κοινή γνώμη. Καθώς ο ιερέας, που πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε, φέρεται να έχει υποστεί επαναλαμβανόμενη βία απέναντι στη σύζυγο.

Η υπόθεση ξεκίνησε τον Ιούλιο. Όταν η κόρη της πρεσβυτέρας, η οποία νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων, κατήγγειλε τον πατέρα της για απειλές και προσβολές μέσω προσβλητικών τηλεφωνημάτων. Στη συνέχεια, η σύζυγος υπέβαλε μήνυση κατά του ιερέα. Ενώ μαρτυρίες που έχουν δημοσιευθεί περιγράφουν μια φρικτή.

Χορηγούμενο

Μια φίλη της πρεσβυτέρας μίλησε στην ΕΡΤ Χανίων και αποκάλυψε τα τρομακτικά γεγονότα που έζησε η 64χρονη, από την ηλικία των 14 ετών, όταν παντρεύτηκε τον ιερέα. Από την αρχή του γάμου, ο ιερέας φέρεται να επέδειξε βίαιη συμπεριφορά, ασκώντας σωματική, λεκτική και ψυχολογική βία, με αποτέλεσμα η γυναίκα να υποσ.

Η κατάσταση χειροτέρευσε με την πάροδο του χρόνου. Καθώς ο ιερέας, λόγω παθολογικής ζήλιας, της είχε απαγορεύσει ακόμη και να μεταλάβει. Η πρεσβυτέρα υπέμεινε τη βία για να μεγαλώσει τα τέσσερα παιδιά τους. Καθώς πολλές φορές έγιναν μάρτυρες των επιθέσεων. Οι περιγραφές αναφέρουν περιστατικά απίστευτης βιαιότητας. Όπως ξυλοδαρμούς και περιορισμούς, που κατέληξαν στην εισαγωγή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button