ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λύτρας – Πολυζωγοπούλου: Η πρώτη τους συνάντηση μετά τον ξυλοδαρμό

Το βαρύ κλίμα και η ποινή που θα επιβληθεί στον δικηγόρο από το ΔΣΑ

Χορηγούμενο

Λύτρας – Πολυζωγοπούλου: Η πρώτη τους συνάντηση μετά τον ξυλοδαρμό – Το βαρύ κλίμα και η ποινή που θα επιβληθεί στον δικηγόρο από το ΔΣΑ

Λύτρας – Πολυζωγοπούλου: Η πρώτη τους συνάντηση μετά τον ξυλοδαρμό… Για πρώτη φορά μετά το σοβαρό επεισόδιο ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα, οι δύο βρέθηκαν αντιμέτωποι στη συνεδρίαση του πειθαρχικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Star, το κλίμα στη συνεδρίαση ήταν ιδιαίτερα βαρύ και έντονα φορτισμένο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, οι δύο πλευρές δεν αντάλλαξαν καμία προσωπική κουβέντα, πέρα ​​από τα απαραίτητα για τη διαδικασία θέματα.

Δείτε επίσης – Σοφία Πολυζωγοπούλου – Σοκάρει η νέα της κατάθεση για τον Λύτρα: «Ήταν εθισμένος»

Χορηγούμενο

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου απέφυγε να κάνει δηλώσεις μπροστά στις κάμερες, αλλά όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, η ίδια παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά το περιστατικό. Η Πολυζωγοπούλου προσπαθεί να βρει την ψυχική της ισορροπία… Ταυτόχρονα επικεντρώνεται στο να φροντίσει και να μεγαλώσει σωστά το παιδί της. Η πίεση που δέχεται από το σοκ του ξυλοδαρμού δεν επηρεάζει την καθημερινότητά της.

Δείτε επίσης – Απόστολος Λύτρας – Εφιάλτης και στη φυλακή: Τα «χρωστούμενα» και οι ανοιχτοί λογαριασμοί με συγκρατούμενούς του

Σχετικά με τον Αποστόλο Λύτρα, η συζήτηση στο πειθαρχικό συμβούλιο κράτησε μάλιστα περίπου μία ώρα. Ένα από τα κεντρικά ζητήματα που εξετάστηκαν ήταν η πιθανότητα οριστικής παύσης από τα δικηγορικά του καθήκοντα. Ο Λύτρας επιχείρησε να ζητήσει αναβολή της διαδικασίας, ωστόσο το αίτημά του απορρίφθηκε. Η συνεδρίαση συνεχίστηκε με την κατάθεση της… Σοφίας Πολυζωγοπούλου ως μάρτυρα, ενώ στη συνέχεια ο Απόστολος Λύτρας έδωσε τις δικές του εξηγήσεις, φανερά συναισθηματικά φορτισμένος.

Χορηγούμενο

Η απόφαση για την ποινή του Απόστολου Λύτρα θα ανακοινωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα… Να του επιβληθεί προσωρινή παύση από τα καθήκοντά του για μερικούς μήνες ή να αντιμετωπίσει την οριστική παύση από το επάγγελμά του. Η τελική ποινή θα κριθεί με βάση τη σοβαρότητα της υπόθεσης και την αξιολόγηση του συμβουλίου.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button