ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απίστευτη γκάφα στη ΓΣ της ΟΗΕ: Ο πρόεδρος της Αϊτής πίνει νερό από την κανάτα

Mε αποτέλεσμα το νερό να χυθεί πάνω στο κοστούμι του

Χορηγούμενο

Μια αναπάντεχη γκάφα καταγράφηκε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. H οποία σίγουρα θα μείνει στην ιστορία. Ο μεταβατικός πρόεδρος της Αϊτής, Έντγκαρ Λεμπλάν Χιλς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προτίμησε να πιει νερό από μια κανάτα αντί από το ποτήρι που ήταν διαθέσιμο στους ομιλητές. Mε αποτέλεσμα το νερό να χυθεί πάνω στο κοστούμι του.

Η αμήχανη στιγμή του, όταν προσπάθησε να σκουπίσει το στόμα του, έχει ήδη γίνει viral. Mε το βίντεο να κυκλοφορεί ευρέως στα μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως.

Χορηγούμενο

Το περιστατικό συνέβη ενώ ο πρόεδρος της Αϊτής αναφερόταν στους ψευδείς ισχυρισμούς του Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με τους Αϊτινούς μετανάστες στο Σπρίνγκφιλντ του Οχάιο, οι οποίοι υποστηρίχθηκαν ότι τρέφονται με οικόσιτα ζώα. Αυτή η δήλωση είχε σοβαρές συνέπειες για τον Τραμπ κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ του με την Κάμαλα Χάρις.

Ο Λεμπλάν Χιλς εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους υποστηρικτές των Αϊτινών και την ανησυχία του για τις προκαταλήψεις που αντιμετωπίζουν οι συμπατριώτες του, ειδικά μετά τις παραπλανητικές του.

Δείτε το βίντεο:


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button