ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαρινέλλα: Ο κρυφός γάμος με τον Βοσκόπουλο και το «παιδί» τους

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις και κρυφές πτυχές της θυελλώδους σχέσης τους

Χορηγούμενο

Μαρινέλλα: Ο κρυφός γάμος με τον Βοσκόπουλο και το «παιδί» τους… Συγκλονιστικές αποκαλύψεις και κρυφές πτυχές της θυελλώδους σχέσης τους!

Μαρινέλλα: Ο κρυφός γάμος με τον Βοσκόπουλο και το «παιδί» τους… Ο Τόλης Βοσκόπουλος, γνωστός ως ο «πρίγκιπας» του ελληνικού τραγουδιού, αγαπήθηκε όσο λίγοι και είχε την ικανότητα να αγαπάει βαθιά. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, που έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου 2021 σε ηλικία 81 ετών, τραγούδησε τον έρωτα με πάθος, καθώς είχε ζήσει έντονες σχέσεις και χωρισμούς στη δική του ζωή. Ανάμεσα στους μεγάλους έρωτές του ήταν η Ζωή Λάσκαρη, καθώς και η Μαρινέλλα, με την οποία κατέληξε να παντρευτεί.

Σοκάρει η Άντζελα Γκερέκου: «Μια μέρα πριν φύγει ο Τόλης Βοσκόπουλος…»

Χορηγούμενο

Ο Βοσκόπουλος μετέτρεπε τις προσωπικές του απογοητεύσεις σε πηγή έμπνευσης, γράφοντας αξέχαστα τραγούδια που συνεχίζουν να ακούγονται μέχρι σήμερα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι όταν συνέθεσε ένα κομμάτι και έψαχνε μια γυναικεία φωνή για να το ερμηνεύσει μαζί του, δημιουργώντας μια ακόμη μουσική επιτυχία. «Είχα γράψει ένα τραγούδι, το ‘Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε’. Πρώτα, έκανα κρούση στη Μαρινέλλα, ήθελα ντουέτο μαζί της, αλλά μόλις είχε χωρίσει με τον Καζαντζίδη και ήθελε να κάνει καριέρα μόνη της. Το κατάλαβα και το μόνο που της είπα -και το θυμάται ακόμη-, ήταν ότι εμείς κάποια στιγμή θα ξανασυναντιόμασταν» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Η παταγώδης αποτυχία στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης

Τελικά, το τραγούδι «Αναμνήσεις» ερμηνεύθηκε από τη Δούκισσα, που σημείωσε την πρώτη της μεγάλη επιτυχία, ενώ η συνεργασία της Μαρινέλλας με τον Βοσκόπουλο ήρθε μερικά χρόνια αργότερα, και οι δύο καλλιτέχνες παντρεύτηκαν.

Το 1972, ο Βοσκόπουλος αποφάσισε να συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το κομμάτι «Ξανθή Αγαπημένη Παναγιά». Ωστόσο, αντιμετώπισε μια σκληρή αποτυχία, καθώς δεν κατάφερε να το ερμηνεύσει επιτυχώς στη σκηνή. Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές του, το κοινό τον αποδοκίμαζε. Τότε, η Μαρινέλλα ανέβηκε στη σκηνή για να τον υποστηρίξει και να του δώσει κουράγιο.

Χορηγούμενο

Ο Τόλης, βαθιά απογοητευμένος από πολλά στη ζωή του, είχε εξομολογηθεί σε έναν κοντινό του άνθρωπο πόσο σημαντική ήταν η Μαρινέλλα για εκείνον. «Αυτήν τη γυναίκα θα την παντρευτώ», είχε πει. Τη θαύμαζε επίσης για την αφοσίωσή της στο παιδί της, το οποίο θεωρούσε και εκείνος δικό του.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος με την Μαρινέλλα και το «παιδί» τους
Η κόρη της Μαρινέλλας σήμερα Τζωρτίνα Σερπιέρη και η εγγονή της, Μελίνα Δασκαλοπούλου στο Ηρώδειο

Ο κρυφός γάμος με τα τζιν

Λίγο αργότερα, ο Τόλης Βοσκόπουλος χωρίζει με τη Ζωή Λάσκαρη, και μετά από μερικούς μήνες ανακοινώνει τον γάμο του με τη Μαρινέλλα, τον Νοέμβριο του 1973. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοεμβρίου, με κουμπάρους τον Γιώργο Κατσαρό και τη σύζυγό του. Σε μια ιδιαίτερα αντισυμβατική τελετή που έγινε στο σπίτι της Μαρινέλλας στο Παγκράτι, το ζευγάρι δεν ακολούθησε την παράδοση με το κοστούμι και το νυφικό, αλλά προτίμησε να φορέσει τζιν.

Μαρινέλλα και Τόλης Βοσκόπουλος παντρεύτηκαν φορώντας τζιν

«Στον δεύτερο γάμο μου, με τον Βοσκόπουλο, είχαμε μόνον έξι καλεσμένους, κι εμείς, το ζευγάρι, φορέσαμε μπλου τζιν! Εγώ ένα γιλέκο και φούστα μακριά και ο Τόλης τζιν παντελόνι. Παντρευτήκαμε στο σπίτι μου στο Παγκράτι και ήμασταν: ο παπάς φυσικά, που ήρθε εκεί, οι κουμπάροι -μας πάντρεψε ο Γιώργος Κατσαρός με τη γυναίκα του-, ήταν ο Φρέντυ Γερμανός με την κοπέλα του και η Λένα η Παμέλα -που είχε τη ”Νεράιδα”- μαζί με τον άντρα της», είχε δηλώσει η Μαρινέλλα σε παλαιότερη συνέντευξή της για τον γάμο της με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Μαρινέλλα: Ο θυελλώδης έρωτας με γνωστό ιππέα και η κόρη τους

Χορηγούμενο

Τελικά, έγιναν ζευγάρι τόσο στη ζωή όσο και στη δουλειά. Το 1974 κυκλοφόρησαν μαζί το τραγούδι «Εγώ κι εσύ», που σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων. Ένα συγκλονιστικό τραγούδι, που, όμως, αποδείχθηκε και μοιραίο… Καθώς την ώρα που το τραγουδούσε στο Ηρώδειο, η σπουδαία ερμηνεύτρια κατέρρευσε πάνω στη σκηνή

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

@ekklisiaonline

Μαρινελλα ατυχημα Ηρωδειο#fyp #marinella #atyxim #irodio

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

Χορηγούμενο

Εμφανίστηκαν στη «Νεράιδα» και συνεργάστηκαν σε πολλές επιτυχημένες παραστάσεις.

Εφιαλτικές στιγμές για τη Μαρινέλλα: «300 χιλιάδες ή σας σκοτώνω»!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την συγκλονιστική εκτέλεση του «Εγώ κι Εσύ» από Μαρινέλλα και Βοσκόπουλο

Ωστόσο, μετά από οκτώ χρόνια κοινής ζωής, χώρισαν το 1981.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button