ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Βιώνω κρίση στον γάμο μου» – Η δήλωση της υπουργού Τουρισμού

Το πιο σημαντικό για μένα είναι το καλό των δύο παιδιών μου

Χορηγούμενο

Μετά τις αναφορές για τον χωρισμό της από τον Μίνω Μάτσα, η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, εξέδωσε μια δήλωση. Στην οποία επιβεβαιώνει ότι περνάει δύσκολες στιγμές στον γάμο της.

Στην ανακοίνωσή της, η Κεφαλογιάννη τονίζει ότι υπήρξε πάντα ειλικρινής και δεν απέφυγε να μιλήσει ανοιχτά. Είτε για πολιτικά ζητήματα είτε για προσωπικά θέματα.

Χορηγούμενο

«Αυτές τις ημέρες βιώνω κρίση στον γάμο μου. Το πιο σημαντικό για μένα είναι το καλό των δύο παιδιών μου. Επίσης ζητώ να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου. Καθώς και στα επαγγελματικά μου καθήκοντα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η δήλωση της Όλγας Κεφαλογιάννη είναι η εξής: «Στην πολιτική μου πορεία ήμουν πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκε ποτέ. Ούτε σε θέματα που αφορούν την προσωπική ή την οικογενειακή μου ζωή. Αυτές τις ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Το πρωταρχικό μου μέλη είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Κάνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου. Αλλά στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα».

Ωστόσο η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο συνθέτης Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2021. Επίσης, τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς καλωσόρισαν τα δύο τους παιδιά.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button