ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κερατέα: Σύλληψη της οικογένειας παλαιοχριστιανών μετά την αρπαγή του νεογέννητου

Στην περιοχή της Κερατέας Αττικής

Χορηγούμενο

Πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε την οικογένεια των παλαιοχριστιανών στην περιοχή της Κερατέας Αττικής. Μετά τον εντοπισμό τους σε ένα σπίτι λίγο μετά τις 18:30.

Πριν μερικές ημέρες, ο πατέρας της οικογένειας, Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, είχε εισέλθει στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και πήρε το νεογέννητο παιδί του, παρά την απαγόρευση που είχε επιβληθεί από κοινωνικό λειτουργό, καθώς το περιβάλλον στο οποίο ζούσε η οικογένεια κρίθηκε ακατάλληλο. Ο 45χρονος, που ζούσε με την οικογένειά του στη δύσβατη περιοχή της Ορεινής Κορινθίας, με ταξί από το νοσοκομείο μαζί με το μωρό και τη σύντροφό του, Σεβαστή, το μεσημέρι της Τρίτης (24/9).

Χορηγούμενο

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, ο κ. Καλαϊτζιδάκης εμφανίστηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση αναστάτωσης και, παρά την παρουσία σεκιούριτι, κατάφερε να διαφύγει. Η μητέρα του παιδιού, ωστόσο, ήταν μέχρι τότε απόλυτα συνεργάσιμη.

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του Mega, υποστήριξε ότι η σύζυγός του αντιμετώπισε προβλήματα στο νοσοκομείο, όπως το ότι δεν επέτρεψε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα, παρά το γεγονός ότι είχε χειρουργηθεί. Ισχυρίστηκε επίσης ότι δεν υπήρχε εισαγγελική εντολή για την αφαίρεση του παιδιού και απείλησε να κινηθεί νομικά εναντίον του κ. Γιαννάκου για τις δηλώσεις του.

Ο κ. Ο Καλαϊτζιδάκης κατήγγειλε επίσης ότι η σύζυγος του δέχθηκε πίεση να παραδώσει το μωρό στους κοινωνικούς λειτουργούς, κάτι που αρνήθηκε.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button