ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φρίκη: Τρανς μετά το σεξ αποκεφάλισε τον εραστή της και διαμέλισε τον σπιτονοικοκύρη

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το άγριο διπλό φονικό

Χορηγούμενο

Φρίκη: Τρανς μετά το σεξ αποκεφάλισε τον εραστή της και διαμέλισε τον σπιτονοικοκύρη! Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το άγριο διπλό φονικό…

Φρίκη: Τρανς μετά το σεξ αποκεφάλισε τον εραστή της και διαμέλισε τον σπιτονοικοκύρη… Μια διεμφυλική άτομο, γνωστή ως η «τρανς δολοφόνος με το παιδικό πρόσωπο», καταδικάστηκε σε σχεδόν 100 χρόνια φυλάκισης για τον διαμελισμό του σπιτονοικοκύρη της και τον αποκεφαλισμό του εραστή της. Η 28χρονη Alex Ray Scott από τις ΗΠΑ άλλαξε ταυτότητα ενώ βρισκόταν στη φυλακή και διέπραξε τα εγκλήματα όταν ζούσε ως άντρας, σύμφωνα με τη New York Post

Doritos: Η διαφήμιση και η τρανς που βρίζει χυδαία γυναίκες και παιδιά

Χορηγούμενο

Η υπόθεση άρχισε να ξεδιπλώνεται το 2020, όταν στις 27 Ιανουαρίου η Alex δολοφόνησε τον 64χρονο Kenneth Savinski. Όταν ακόμα ζούσε ως άντρας, είχε γνωρίσει το θυμάμα για να κάνει και επισκέφτηκε το διάσημο του στη Νέα Υόρκη.

Μετά τη σεξουαλική επαφή, αποκεφάλισε τον Savinski χρησιμοποιώντας μια μαχαίρι κουζίνα και ένα διακοσμητικό πιάτο, στη συνέχεια έκλεισε τις πιστωτικές του κάρτες και εξαφανίστηκε. Η αστυνομία κατάφερε τελικά να εντοπίσει και να τη συλλάβει.

Σοκ: 25χρονος πυροβόλησε εξ επαφής τρανς μετά από στοματικό σεξ!

Χορηγούμενο

Κατά την ανάκριση, η Alex ομολόγησε και μια άλλη δολοφονία, αυτή του Robin Skocdopole από την Οκλαχόμα, ο οποίος αγνοούσε από το 2019. Η 28χρονη παραδέχτηκε ότι τον διαμέλισε με αλυσοπρίονο λόγω χρέους από ενοίκια… Και, υπέδειξε στις αρχές το σημείο όπου είχε πετάξει τα μέλη του, αν και βρέθηκε μόνο το κεφάλι του.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από το φρικτό διπλό φονικό

Έκτοτε, έγιναν δύο διαφορετικές δίκες και η πρώτη ήταν για τον σπιτονοικοκύρη, με την… Alex να καταδικάζεται σε 45 χρόνια κάθειρξης. Πριν λίγες μέρες έγινε η δεύτερη για τον φόνο του Savinski και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button