ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οχιά έσπειρε τον πανικό σε νηπιαγωγείο στο Αγρίνιο

Χορηγούμενο

Οχιά έσπειρε τον πανικό σε νηπιαγωγείο στο Αγρίνιο!

Οχιά έσπειρε τον πανικό σε νηπιαγωγείο στο Αγρίνιο… Ο Πανικός προκλήθηκε σε νηπιαγωγείο στο Αγρίνιο όταν εκπαιδευτικός εντόπισε φίδι, πιθανότατα οχιά, μπροστά στην είσοδο της σχολικής αίθουσας. Το περιστατικό συνέβη το πρωί, καθώς οι γονείς και τα παιδιά έφτασαν στη σχολική μονάδα, και το φίδι έγινε αντιληπτό από τη νηπιαγωγό αλλά και από αρκετούς γονείς. Οι παρευρισκόμενοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια επικίνδυνη κατάσταση, καθώς η οχιά θεωρείται από τα πιο δηλητηριώδη φίδια στην Ελλάδα.

Ποια επικίνδυνα φίδια υπάρχουν στην Ελλάδα; Τι πρέπει να κάνετε εάν σας δαγκώσουν

Χορηγούμενο

Ο Γονέας εξέφρασε την ανησυχία του για το τι θα μπορούσε να συμβεί εάν το φίδι δεν είχε εντοπιστεί άμεσα και είχε καταφέρει να εισέλθει στο κτίριο, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τα παιδιά και το προσωπικό του σχολείου. Ο προβληματισμός για την ασφάλεια των παιδιών ήταν έντονος, καθώς οι συνέπειες ενός τσιμπήματος θα μπορούσαν να είναι πολύ σοβαρές.

Η οχιά που σκοτώνει αμέσως! Λιώνει την ανθρώπινη σάρκα με ένα μόνο δάγκωμα

Η τοπική εφημερίδα «Συνείδηση» επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Χρήστο Ζαρκαβέλη, ο οποίος ενημερώθηκε για το περιστατικό από τη διεύθυνση του νηπιαγωγείου. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας θα πρέπει να υποδείξει τα απαραίτητα μέτρα που πρέπει να ληφθούν υπόψη, ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά μέλλον.

Χορηγούμενο

Σοκ στα Τρίκαλα: Έκλεισε Δημοτικό Σχολείο γιατί γέμισε με… φίδια!

Το συμβάν εγείρει ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια των σχολικών χωρών και την ανάγκη για προληπτικά μέτρα σε περιοχές όπου η παρουσία δηλητηριωδών φιδιών είναι πιθανή. Οι αρμόδιες αρχές αυτού του είδους μέτρα να λάβουν τα κατάλληλα, ώστε να προστατευθούν τα παιδιά και το προσωπικό από κινδύνους.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button