ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σεξ: Τα μυστικά σημεία που θα απογειώσουν την επαφή

Οι κρυφές ερωτογενείς ζώνες που μπορούν να προσφέρουν ανατριχιαστική ευχαρίστηση

Χορηγούμενο

Σεξ: Τα μυστικά σημεία που θα απογειώσουν την επαφή! Οι κρυφές ερωτογενείς ζώνες που μπορούν να προσφέρουν ανατριχιαστική ευχαρίστηση

Σεξ: Τα μυστικά σημεία που θα απογειώσουν την επαφή… Αν γνωρίζεις ήδη ότι σου αρέσουν τα φιλιά στο λαιμό ή το μασάζ στην πλάτη, ίσως ήρθε η ώρα να δεις και άλλα σημεία του σώματος που μπορούν να προσφέρουν ανατριχιαστική ευχαρίστηση. Υπάρχουν πολλά μέρη που ίσως να μην έχεις σκεφτεί, αλλά αξίζει να εξερευνήσεις. Ακολουθούν δέκα ερωτογενείς ζώνες που μπορούν να προσθέσουν ένταση στην ερωτική σου ζωή.

Χείλη

Τα χείλη είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του σώματός σου και μπορείς να προσφέρεις μεγάλη ευχαρίστηση. Από φιλιά μέχρι ελαφριά δαγκώματα, τα χείλη είναι τέλεια για να τα εντάξεις στο ερωτικό παιχνίδι.

Χορηγούμενο

Δάχτυλα ποδιών

Αν και συνήθως δεν συμμετέχουν στην ερωτική διαδικασία, τα δάχτυλα των ποδιών μπορούν να κάνουν μια ευχάριστη έκπληξη. Πολλοί αναφέρουν ότι απολαμβάνουν την αίσθηση που προκαλεί η επαφή σε αυτήν την περιοχή.

Εσωτερικό των μηρών

Αυτό το σημείο συχνά παραμελείται, αλλά μπορεί να προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση αν ο σύντροφός σου ασχολείται μαζί του με δάχτυλα ή γλώσσα.

Μύτη

Μια απλή μυρωδιά από τον σύντροφό σου μπορεί να είναι αναζωογονητική. Μπορείς να αξιοποιήσεις τη μύτη σου για τρυφερά αγγίγματα ή φιλιά.

Χορηγούμενο

Εσωτερικά γονάτων και αγκώνων

Ακούγεται ασυνήθιστο, αλλά η επαφή σε αυτά τα σημεία μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ευχαρίστηση. Αυτές οι ευαίσθητες περιοχές συχνά παραμελούνται.

Πρωκτός

Ο πρωκτός είναι μια περιοχή πλούσια σε νευρικές απολήξεις και μπορεί να ερεθιστεί με διάφορους τρόπους, από γαργαλήματα έως τη χρήση sex toys, εκτός από τη διείσδυση.

Δείτε επίσης – Σοκ: Τι παθαίνει ένας άνδρας αν κάνει πολύ σεξ;

Κεφάλι

Ένα μασάζ στο κρανίο μπορεί να είναι αναζωογονητικό και να προσφέρει επίσης σέξι αίσθηση. Αυτή η περιοχή μπορεί να είναι ευχάριστη και να σε εκπλήξει.

Χορηγούμενο

Αυτιά

Εκτός από τα ψιθυρίσματα, μπορείς να ερεθίσεις τα αυτιά του συντρόφου σου με φιλιά ή ελαφριά δαγκώματα, προσφέροντας μάλιστα νέα επίπεδα ευχαρίστησης.

Δείτε επίσης – Τι σημαίνουν οι σεξουαλικές φαντασιώσεις στα όνειρά μας;

Χέρια

Τα χέρια επίσης θεωρούνται ερωτογενής ζώνη από μόνα τους. Από φιλιά στις παλάμες μέχρι το γλείψιμο των δαχτύλων, η επαφή αυτή μπορεί να ενισχύσει την επαφή.

Τα μοναδικά σημεία

Οι ερωτογενείς ζώνες διαφέρουν από άτομο σε άτομο και μπορούν να αλλάξουν τον χρόνο. Ίσως εμφανίσεις περιοχές που δεν είχες φανταστεί ότι σου προκαλούσαν ευχαρίστηση.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Σεξ: Άγνωστες πτυχές και μυστικά που θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν

Εξερεύνησε αυτά τα σημεία και άφησε τον εαυτό σου να απολαύσει νέες εμπειρίες. Η ανακάλυψη του σώματός σου μπορεί να σου προσφέρει απρόσμενες μάλιστα ευχάριστες στιγμές!


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button