ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σοκ: Έτρωγε για 3 μήνες μόνο σαρδέλες και δείτε τι έπαθε

Τι απαντάει γιατρός για το πρόβλημα της υγείας της;

Χορηγούμενο

Σοκ: Έτρωγε για 3 μήνες μόνο σαρδέλες και δείτε τι έπαθε… Τι απαντάει γιατρός για το πρόβλημα της υγείας της;

Σοκ: Έτρωγε για 3 μήνες μόνο σαρδέλες και δείτε τι έπαθε… Μια 62χρονη συνταξιούχος ισχυρίζεται ότι έχασε 15 κιλά τρώγοντας αποκλειστικά σαρδέλες για τουλάχιστον τρεις μήνες. Η Jane Crummett, η οποία ζύγιζε 108 κιλά και υπέφερε από πελματιαία απονευρωσίτιδα, αντιμετώπιζε δυσκολίες στο περπάτημα. Το 2020 αποφάσισε να ακολουθήσει μια συμβατική δίαιτα, χάνοντας 29 κιλά, αλλά αργότερα τα πήρε ξανά.

Τον Μάιο, όταν ανέβηκε ξανά στη ζυγαριά, διαπίστωσε ότι ζύγιζε 88 κιλά. Έτσι, αποφάσισε να δοκιμάσει τη δίαιτα με σαρδέλες, καταναλώνοντας καθημερινά τέσσερις κονσέρβες. «Δεν πεινάω», δήλωσε η Crummett όταν ρωτήθηκε για την πείνα της. Μετά από 98 ημέρες, ανέφερε ότι το σάκχαρό της είχε μειωθεί και οι πόνοι της είχαν υποχωρήσει.

Χορηγούμενο

Πάστωμα σαρδέλας: Τα κόλπα και τα μυστικά της Μυτιλήνης

Τι λέει ο γιατρός Masarat Jilani;

Ωστόσο, ο Βρετανός γιατρός Masarat Jilani τόνισε ότι η συσσώρευση υδραργύρου στο σώμα μπορεί να αποτελεί κίνδυνο, καθώς και άλλες πιθανές αρνητικές συνέπειες από αυτή τη διατροφή.

Προσοχή: Ποιά είναι τα πιο μολυσμένα ψάρια; Πως και από τι κινδυνεύουμε;

Χορηγούμενο

«Πρώτον, [οι σαρδέλες] περιέχουν μηδενικές φυτικές ίνες. Οι φυτικές ίνες είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία του εντέρου και την πέψη. Μια διατροφή που βασίζεται αποκλειστικά στις σαρδέλες θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκοιλιότητα», δήλωσε ο Jilani στο Surrey Live αυτή την εβδομάδα.

Αρωματικές σαρδέλες με κρασί και κυκλαδίτικη κάππαρη: Ένα εξαιρετικό πιάτο!

«Ο τρόπος με τον οποίο οι σαρδέλες κονσερβοποιούνται σημαίνει ότι συνήθως συντηρούνται είτε με αλάτι είτε με λάδι», συνέχισε. «Αν πρόκειται για αλατισμένες σαρδέλες, θα καταναλώνετε υπερβολική ποσότητα νατρίου, η οποία μπορεί να αυξήσει την αρτηριακή σας πίεση και να επιβαρύνει τα νεφρά σας», εξήγησε, όπως μεταδίδει η New York Post.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button