ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απίστευτο περιστατικό: Ιερέας και πιστός “σκοτώθηκαν” στην εκκλησία, για ένα σοκολατάκι

Η ένταση ξεκίνησε όταν ο πιστός άφησε στο παγκάρι ένα ψεύτικο σοκολατάκι που είχε το σχήμα νομίσματος του ευρώ

Χορηγούμενο

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή (29/9) στην εκκλησία της Καλλιθέας, όταν ξέσπασε καβγάς μεταξύ ενός ιερέα και ενός πιστού. Η ένταση ξεκίνησε όταν ο πιστός άφησε στο παγκάρι ένα ψεύτικο σοκολατάκι που είχε το σχήμα νομίσματος του ευρώ.

Σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr, ο ιερέας, ο οποίος βρισκόταν στο γραφείο του πίσω από το παγκάρι, παρατήρησε τον άνδρα που συνοδευόταν από την οικογένειά του να πάρει τρία κεριά και να αφήσει κάτι στο παγκάρι. Όταν το άνοιξαν, ανακάλυψαν ότι ο άνδρας είχε τοποθετήσει ένα σοκολατάκι που έμοιαζε με κέρμα.

Χορηγούμενο

Η αντίδραση του ιερέα ήταν έντονη, καθώς κατηγόρησε ότι αυτή ήταν η δεύτερη φορά που τον κορόιδευε και ότι με αυτή τη συμπεριφορά «εμπαίζει τον Θεό». Ο καβγάς κλιμακώθηκε όταν ο ιερέας έσπρωξε τον άνδρα και του ζήτησε να αποχωρήσει από την εκκλησία. Ο πιστός απάντησε ότι ο ναός «δεν είναι ιδιοκτησία του ιερέα» και αντιστάθηκε σπρώχνοντάς τον πίσω. Το περιστατικό τελικά έληξε με την παρέμβαση άλλων παρευρισκόμενων, που καταφέρνουν να ηρεμήσουν την κατάσταση.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button