ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρόμος: Μετανάστης με χατζάρα χτυπούσε όποιον έβλεπε (βίντεο)

8 παιδιά ανάμεσα στους 31 τραυματίες

Χορηγούμενο

Τρόμος: Μετανάστης με χατζάρα χτυπούσε όποιον έβλεπε! 8 παιδιά ανάμεσα στους 31 τραυματίες!

Τρόμος: Μετανάστης με χατζάρα χτυπούσε όποιον έβλεπε… Ένα συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (28/9) στην περιοχή του Ρουρ, στη Γερμανία, όταν ένας παράτυπος μετανάστης από τη Συρία προκάλεσε χάος και τρόμο. Ο άνδρας, οπλισμένος με χατζάρα, τραυμάτισε 31 άτομα, μεταξύ αυτών και 8 παιδιά, ενώ προκάλεσε καταστροφές βάζοντας φωτιές σε κτίρια και επιθέσεις με φορτηγάκια σε καταστήματα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, τα γεγονότα ξεκίνησαν γύρω στις 5.10 το απόγευμα, όταν ο δράστης έβαλε φωτιά σε ένα κτίριο κατοικιών στη διαστολή των οδών Altenessener Straße και Pielsticker Strabe, στην πόλη Essen-Altenessen. Η αστυνομία δήλωσε ότι στη συνέχεια ο άνδρας οδήγησε στην Zollvereinstrabe και έβαλε φωτιά σε άλλο κτίριο.

Χορηγούμενο

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις χαοτικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν

Χορηγούμενο

Οι εικόνες που ακολούθησαν ήταν συγκλονιστικές, με γονείς να προσπαθούν να σώσουν τα παιδιά τους από τα παράθυρα των φλεγόμενων κτιρίων. Ο δράστης συνέχισε την καταστροφική του πορεία, οδηγώντας το φορτηγάκι του στην… Katernberger Strabe, όπου έριξε το αυτοκίνητο στη βιτρίνα ενός μανάβικου, έκανε όπισθεν και το έριξε ξανά στην πρόσοψη.

Έντρομοι γονείς προσπαθούν να σώσουν τα παιδιά τους από τα φλεγόμενα σπίτια τους

Βίντεο σοκ: Μετανάστης απεıλεί μάνα να της κóψει τον λαιμό, μπροστά στα παιδιά της, επειδή δεν τον άφησε να της καθαρίσει τα τζάμια!

Στη συνέχεια, εγκατέλειψε το όχημά του, έβγαλε μια μαχαίρα και άρχισε να απειλεί ανθρώπους στη γειτονιά. Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα δείχνει τον δράστη να απειλεί τους περαστικούς… Οι οποίοι προσπάθησαν να τον κρατήσουν σε απόσταση, πετώντας τα αντικείμενα.

Ο Σύρος μετανάστης σπέρνει τον τρόμο με την χατζάρα στα χέρια

Φρίκη: Ανήλικος, παράτυπος, μετανάστης έσφαξε πολύτεκνη μητέρα!

Χορηγούμενο

Η αστυνομία κατάφερε να τον συλλάβει κοντά στο μανάβικο, με τον δράστη να φέρει εγκαύματα στα χέρια του. Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα BILD, η φρίκη που προκάλεσε αναστάτωσε ολόκληρη την περιοχή.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button