ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βιασμός 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη: Σοκάρει ο ιατροδικαστής

Στο αυτόφωρο οι έξι συλληφθέντες

Χορηγούμενο

Βιασμός 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη: Σοκάρει ο ιατροδικαστής! Στο αυτόφωρο οι έξι συλληφθέντες για τη φρικιαστική υπόθεση

Βιασμός 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη: Σοκάρει ο ιατροδικαστής… Φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται η καταγγελία της οικογένειας του 5χρονου παιδιού στην Αλεξανδρούπολη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε βιασμό του μικρού μαθητή από συνομίληκούς του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μετά την εξέταση του 5χρονου, που φοιτά σε νηπιαγωγείο της Αλεξανδρούπολης, από ιατροδικαστή, προκύπτει ότι στο παιδί βρέθηκαν σημάδια στο σώμα του από χέρι ή κάποιο αντικείμενο (μολύβι), το οποίο δημιούργησε κακώσεις.

Χορηγούμενο

Πρόκειται δηλαδή για γενική εικόνα παιδιού που έχει υποστεί κακοποίηση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ανδρικό μόριο έχει αποκλειστεί.

Σήμερα Δευτέρα (30.9.2024) δικάζονται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας οι έξι συλληφθέντες για την κακοποίηση του παιδιού μέσα στο νηπιαγωγείο.

Πρόκειται για δύο νηπιαγωγούς και τέσσερις γονείς. Οι νηπιαγωγοί κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και οι γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Και οι έξι θα ζητήσουν αναβολή της διαδικασίας, καθώς σήμερα παρέλαβαν τον φάκελο της υπόθεσης.

Χορηγούμενο

Σύμφωνα με την ΕΡΤ εκπαιδευτικοί του νομού Έβρου συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστικό μέγαρο, ως ένδειξη συμπαράστασης στους δύο συναδέλφους τους.

Αλεξανδρούπολη: 5χρονα βίασαν συμμαθητή τους σε νηπιαγωγείο

Το χρονικό του φρικιαστικού περιστατικού

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν το παιδί επιστρέφοντας από το σχολείο την Πέμπτη ένιωσε αδιαθεσία και εκμυστηρεύτηκε στους γονείς του όσα έγιναν στο νηπιαγωγείο.

Ο 5χρονος είπε πως δύο συμμαθητές τους τον έβαλαν κάτω την ώρα μάλιστα του διαλείμματος και τον κακοποίησαν.

Χορηγούμενο

Ο πατέρας κατήγγειλε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης ότι το παιδί του υπέστη σεξουαλική κακοποίηση.

Το παιδί μεταφέρθηκε το απόγευμα της ίδιας μάλιστα ημέρας στο… Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για να υποβληθεί σε σχετική ιατρική πραγματογνωμοσύνη από ιατροδικαστή.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button