ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έλενα Ακρίτα: Απίστευτο «φαρμάκι» για τον γάμο της Θεοδώρας

H Δραπετσωνα δεν τους χρειάζεται. Τους πετάει σαν τριχα απ’ το ζυμάρι»

Χορηγούμενο

Έλενα Ακρίτα: Απίστευτο «φαρμάκι» για τον γάμο της Θεοδώρας! H Δραπετσωνα δεν τους χρειάζεται. Τους πετάει σαν τριχα απ’ το ζυμάρι.»

Έλενα Ακρίτα: Απίστευτο «φαρμάκι» για τον γάμο της Θεοδώρας… Η Έλενα Ακρίτα επέλεξε έναν αιχμηρό τρόπο για να σχολιάσει τον γάμο της Θεοδώρας με τον Μάθιου Κουμάρ, αναφερόμενη με ιδιαίτερη κριτική διάθεση στους «τριτοκλασάτους “γαλαζοαίματους”».

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ δεν δίστασε να εκφράσει την άποψή της με σαρκασμό, επισημαίνοντας τη σημασία που αποδίδεται στους τίτλους ευγενείας και τις κοινωνικές τάξεις. Το σχόλιό της αφορούσε την προβολή του γάμου και την αντίληψη της κοινωνίας για τις «βασιλικές» οικογένειες, ενώ έθεσε ερωτήματα σχετικά με το κατά πόσο αυτές οι φιγούρες συνεχίζουν να κατέχουν σημαίνουσα θέση στη σύγχρονη κοινωνία.

Χορηγούμενο

Έλενα Ακρίτα: Απίστευτο «μαλλιοτράβηγμα» για τα ρούχα της Κατερίνας Παναγοπούλου στο Προεδρικό

Η δημόσια κριτική της Ακρίτα έφερε στο προσκήνιο έναν διάλογο γύρω από τον ρόλο των τίτλων και της αριστοκρατίας στη σύγχρονη εποχή, ενώ ανέδειξε την έντονη αντίθεσή της προς τα σύμβολα και τους θεσμούς που θεωρούνται από μερίδα του κοινού ως παρωχημένοι. Η ανάρτησή της προκάλεσε συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να σχολιάζουν είτε υποστηρικτικά είτε επικριτικά την τοποθέτησή της, προσδίδοντας περαιτέρω διάσταση στο θέμα.

Χαμός: Η Ακρίτα «χαστούκισε» τη Ράνια Τζίμα!

Χορηγούμενο

Αναλυτικά, η «φαρμακερή» ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τον γάμο της Θεοδώρας με τον Μάθιου Κουμάρ

«Δεν έχει σημασία αν χόρεψαν τη Δραπετσωνα οι έκπτωτοι, δεν έχει σημασία τί φόρεσαν, τί έφαγαν, τί ήπιαν. Δεν έχει σημασία γιατί διεθνώς κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί τους.
Μια θλιβερή μάζωξη τριτοκλασάτων «γαλαζοαίματων» και πλουσίων κληρονόμων που αγοράζουν ξεπεσμένους τίτλους. Η βρετανική βασιλική οικογένεια που είναι και φίρμα όσο να πεις ούτε απ’ το απέναντι πεζοδρόμιο δεν πέρασε,.
Πρώην και τέως, δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα προσμένουν ίσως κάποιο θάμα…
Θλιβερή εικόνα – αν δεν ήταν τόσο προκλητική.
H Δραπετσωνα δεν τους χρειάζεται. Τους πετάει σαν τριχα απ’ το ζυμάρι.»


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button