ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία: Ας τιμήσουμε τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας, τους πολύτιμους θησαυρούς της οικογένειάς μας

Είναι αυτοί που μας δίδαξαν τις αξίες της ζωής, μας φρόντισαν και θα παραμείνουν για πάντα στη μνήμη μας.

Χορηγούμενο

Κάθε χρόνο από το 1990, η 1η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία. Αφιερωμένη στους παππούδες και τις γιαγιάδες.

Αυτή η ημέρα υιοθετήθηκε από τον ΟΗΕ για να τιμήσει τους ηλικιωμένους και τη σημαντική τους συνεισφορά στην οικογένεια. Καθώς και να αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Χορηγούμενο

Ο σκοπός αυτής της ημέρας είναι η αναγνώριση της συμβολής τους στην κοινωνική πρόοδο, καθώς η παρουσία τους είναι συχνά καθοριστική στις σύγχρονες οικογένειες. Υποστηρίζουν τα παιδιά τους, φροντίζουν τα εγγόνια τους και μοιράζονται μαζί τους πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες.

Είναι οι άνθρωποι που μας αγάπησαν ακόμα και πριν έρθουμε στον κόσμο.

Αυτοί είναι αυτοί που μας δίδαξαν τις αξίες της ζωής, μας φρόντισαν και θα παραμείνουν για πάντα στη μνήμη μας. Με την απέραντη αγάπη τους, έχουν διαμορφώσει τον χαρακτήρα μας και έχουν συμβάλει στο ποιοι είμαστε σήμερα.

Χορηγούμενο

Είναι χρέος μας να εκφράζουμε την αγάπη και την εκτίμησή μας προς αυτά τα πολύτιμα μέλη της τρίτης ηλικίας – τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας!

Δείτε το βίντεο:


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button