ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αντεπίθεση Λ. Κανέλλη προς Δ.Τάκη: “Φοβάσαι μήπως γίνεις κομμουνιστής; Μην τρομάζεις και τους άλλους”

"Ακόμα και η προβοκάτσια χρειάζεται guts"

Χορηγούμενο

Ένας «μικρός» καυγάς με αιχμηρές ατάκες εκτυλίχθηκε ανάμεσα στη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Τάκη. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Action24 το βράδυ της Δευτέρας (30/9).

Συγκεκριμένα, λίγο πριν από το τέλος της εκπομπής, μετά από μια συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις και τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, μία δήλωση του Δημήτρη Τάκη «ανάβει» τη Λιάνα Κανέλλη. «Το ΚΚΕ αρχίζει σιγά-σιγά να γίνεται αντιληπτό από τον κόσμο. Καθώς το χρειάζονται. Όσο και αν παρατηρείτε αντικομμουνιστικά σχόλια – ήδη έχει ξεκινήσει ο Άδωνις – να γνωρίζετε ότι ο κόσμος θα τα ξεπεράσει. Το ΚΚΕ είναι πιο απαραίτητο και ισχυρό από ποτέ». Επισήμανε η Κανέλλη κλείνοντας την τοποθέτησή της.

Χορηγούμενο

Ωστόσο ο Τάκης, από την πλευρά του, ανέφερε: «Πάντως, και η ΚΝΕ κινητοποίησε τη Ντένη Μαρκορά για να προωθήσει το Φεστιβάλ της, και πολύ καλά έκανε». Η βουλευτής του ΚΚΕ δεν άφησε τη δήλωση του δημοσιογράφου να περάσει απαρατήρητη.

«Ποτέ δεν ρώτησες τη Ντένη Μαρκορά για τις πολιτικές της προτιμήσεις. Φοβάσαι μήπως γίνεις κομμουνιστής; Μην τρομάζεις τους άλλους, γιατί εγώ, έτσι όπως είναι τα πράγματα, δεν θα σe αφήσω να περάσεις βάζοντας τη Μαρκορά απέναντι σε ένα πολιτικό κόμμα!»,. Αντέτεινε η Κανέλλη.

«Να σου πω και κάτι… ακόμα και η προβοκάτσια χρειάζεται guts. Και αυτό δεν το έχει. Χρησιμοποιώ την αγγλική λέξη για να μην πω την ελληνική και μας κόψει το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο. Αν νομίζεις ότι το ΚΚΕ δεν αντέχει, ειδικά εγώ από την πλευρά της συναδελφικότητας, κάνεις μεγάλο λάθος». Κατέληξε η Λιάνα Κανέλλη.

Χορηγούμενο

 


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button