ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τραγικό δυστύχημα στην Ταϊλάνδη: Πάνω από 20 παιδιά έχασαν τη ζωή τους σε εκδρομή με σχολικό λεωφορείο

Το λεωφορείο που μετέφερε μαθητές πήρε φωτιά σήμερα στα προάστια της Μπανγκόκ

Χορηγούμενο

Ένα λεωφορείο που μετέφερε μαθητές πήρε φωτιά σήμερα στα προάστια της Μπανγκόκ. Προκαλώντας τον θάνατο αρκετών ατόμων. Όπως ανακοίνωσε η πρωθυπουργός της χώρας, χωρίς να προσφέρει περισσότερες πληροφορίες.

Ο υπουργός Μεταφορών, Σουρίγια Τζουνγκρουνγκρουανγκίτ, που βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος, ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι από τους 44 επιβαίνοντες (38 παιδιά και 6 καθηγητές), 19 διασώθηκαν. Για τους υπόλοιπους 25, των οποίων η τύχη παραμένει άγνωστη, «δεν υπάρχει ακόμη βεβαιότητα», είπε.

Χορηγούμενο

Δεκαέξι μαθητές και τρεις δάσκαλοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για ιατρική φροντίδα. Ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται. Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, εμφανίζεται το λεωφορείο να καίγεται με πυκνό καπνό. Η φωτιά τελικά κατασβέστηκε.

Η πρωθυπουργός Παετονγκτάρν Σιανουάτρα δήλωσε ότι το λεωφορείο μετέφερε μαθητές σε σχολική εκδρομή. Από την επαρχία Ουτάνι Τανί, που βρίσκεται 200 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας.

«Ως μητέρα, εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών», ανέφερε στην πλατφόρμα Χ, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.

Χορηγούμενο


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button