ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τυφώνας Helene: Η τελευταία φωτογραφία οικογένειας που πνίγηκε από τα ορμητικά νερά – Πάνω από 130 οι νεκροί

Η τραγική φωτογραφία τους δείχνει να φορούν μπουφάν και να κρατούν σακίδια και κουβέρτες

Χορηγούμενο

Συγκλονίζει η τελευταία φωτογραφία μιας οικογένειας στη Βόρεια Καρολίνα, λίγο πριν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του τυφώνα Helene. Το ηλικιωμένο ζευγάρι, μαζί με την κόρη τους, Μέγκαν, και τον επτάχρονο εγγονό τους, Μίκα, ανέβηκε στη στέγη του σπιτιού τους στο Άσβιλ. Ελπίζοντας να σωθούν από τη φωνική καταιγίδα και περιμένοντας τη βοήθεια των διασωστών. Η τραγική φωτογραφία τους δείχνει να φορούν μπουφάν και να κρατούν σακίδια και κουβέρτες. Καθώς κοιτούν τα ορμητικά νερά που καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

 

Χορηγούμενο

Σύμφωνα με την αδελφή της Μέγκαν, Τζέσικα Ντράι, η οικογένεια έβλεπε αυτοκίνητα να επιπλέουν στο νερό. Επικοινώνησαν με τις Αρχές, αλλά η βοήθεια καθυστέρησε.

«Βλέπουν φορτηγά και αυτοκίνητα να επιπλέουν, ενώ μέρος του σπιτιού έχει ήδη παρασυρθεί. Παρά τις εκκλήσεις τους, δεν ήταν οι μόνοι που χρειάζονταν διάσωση. Αυτή είναι μια στιγμή όπου η πίστη είναι το μόνο που τους απομένει», έγραψε η Τζέσικα στα κοινωνικά δίκτυα

Δυστυχώς, το ζευγάρι και ο μικρός Μίκα έχασαν τη ζωή τους όταν η στέγη κατέρρευσε από τη δύναμη των νερών. Η Μέγκαν κατάφερε να επιβιώσει, βρέθηκε ανάμεσα σε επιπλέον αντικείμενα και κατάφερε να κρατήσει το κεφάλι της πάνω από το νερό. Διασώθηκε μία ώρα αργότερα και νοσηλεύεται.

Χορηγούμενο

Ο τυφώνας Helene έχει αφήσει πίσω του τουλάχιστον 130 νεκρούς, με 57 θύματα στη Βόρεια Καρολίνα, 29 στη Νότια Καρολίνα, 25 στη Τζόρτζια και 14 στη Φλόριντα, σύμφωνα με στοιχεία των τοπικών αρχών.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button