ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γρηγόρης Βαλτινός: Η άγνωστη ιστορία, πίσω από το όνομά του

Πάντα έδινε σημασία στο να ακούει περισσότερο παρά να μιλάει!

Χορηγούμενο

Ο Γρηγόρης Βαλτινός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της κρατικής τηλεόρασης, ως προσκεκλημένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και της Θανάσης Αναγνωστόπουλου. Ο καταξιωμένος ηθοποιός, γνωστός τόσο από το θέατρο όσο και από σημαντικές τηλεοπτικές σειρές, μίλησε για την τέχνη του. Καθώς και τη σημασία της αλήθειας που τον κρατάει προσγειωμένο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το όνομά του. Όπως εξήγησε, αρχικά θα λεγόταν ο Γιώργος ή ο Λάζαρος Ιωακειμίδης. Όμως τελικά βαπτίστηκε ο Γρηγόρης προς τιμήν ενός θείου του που δεν είχε παιδιά και του δόθηκε το όνομά του για να τον ευχαριστήσουν.

Χορηγούμενο

Το επίθετο Βαλτινός το επέλεξε για τη σταδιοδρομία του, εμπνευσμένο από το χωριό του πατέρα του. Το οποίο βρισκόταν κοντά σε έναν βάλτο. Είχε ήδη ένας άλλος ηθοποιός το επώνυμο Ιωακειμίδης, έτσι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το «Βαλτινός».

Στη συζήτηση, ο ηθοποιός ανέφερε ότι παρόλο που έχει υποδυθεί πολλούς λαϊκούς χαρακτήρες, όπως ο Βιολιστής στη Στέγη και ο Ντα, αισθάνεται πάντα κοντά στον απλό άνθρωπο. Τόνισε ότι για έναν ηθοποιό είναι σημαντικό να παραμένει συνδεδεμένος με τη γη, την καθημερινότητα και τους ανθρώπους γύρω του. Αναφέρθηκε επίσης στην αγάπη του να κάνει καθημερινές δραστηριότητες, όπως να πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ και να συνομιλεί με τον κόσμο.

Όπως είπε, πάντα έδινε σημασία στο να ακούει περισσότερο παρά να μιλάει!

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button