ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Μαρίνα Βερνίκου σε «καυτό» πριβέ πάρτι στο Ντουμπάι (φωτο)

Μυστήριο, καλλίγραμμα κορμιά και εκρηκτικά σέξι ατμόσφαιρα πίσω από τις μαύρες κλειστές πόρτες

Χορηγούμενο

Η Μαρίνα Βερνίκου σε «καυτό» πριβέ πάρτι στο Ντουμπάι! Μυστήριο, καλλίγραμμα κορμιά και εκρηκτικά σέξι ατμόσφαιρα πίσω από τις μαύρες κλειστές πόρτες

Η Μαρίνα Βερνίκου σε «καυτό» πριβέ πάρτι στο Ντουμπάι… Η Μαρίνα Βερνίκου πρόσφατα παρευρέθηκε σε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό και πριβέ στο Ντουμπάι, το οποίο ήταν εμπνευσμένο από την εμβληματική ταινία του Στάνλεϊ Κιουμπρίκ, «Μάτια Ερμητικά Κλειστά». Το πάρτι διοργανώθηκε με αφορμή τα γενέθλια ενός φίλου της και είχε έναν αέρα μυστηρίου και κομψότητας, αποδίδοντας την ατμόσφαιρα της γνωστής κινηματογραφικής ταινίας.

Ο γνωστός φωτογράφος και ταξιδιώτισσα, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, μοιράστηκε με τους ακολούθους της φωτογραφίες από το ξεχωριστό αυτό γεγονός. Στις φωτογραφίες, η Μαρίνα Βερνίκου εμφανίζει εντυπωσιακή, φορώντας ένα κομψό μαύρο εξώπλατο φόρεμα, που τόνιζε τη φιγούρα της, ενώ η εμφάνιση της συμπλήρωσε μια μαύρη μάσκα, σύμφωνα με το θέμα του πάρτι.

Χορηγούμενο

Nikita club: Το πιο σέξι VIP «καταφύγιο» και τα μυστικά που κρύβει

Η επιλογή της εμφανίσεώς της, μυστηριώδης όσο και κομψή, συνάδει με την αισθητική του κινηματογραφικού έργου που οδήγησε τόσο στην πηγή έμπνευσης για τη διοργάνωσή του. Το σκηνικό και το στυλ της βραδιάς, βασισμένα στο σκοτεινό αλλά και κομψό κόσμο της ταινίας του Κιούμπρικ, πρόσφεραν στους παρευρισκόμενους μια μοναδική εμπειρία, γεμάτη ένταση και γοητεία.

Δείτε βίντεο από το «καυτό» πριβέ πάρτι

 

Χορηγούμενο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Vernicos Collection (@marinavernicos)

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Μαρίνα Βερνίκου στο Instagram προκάλεσαν μεγάλο ενδιαφέρον στους θαυμαστές της, οι οποίοι δεν έδειξαν να εκφράσουν τα σχόλια και τα θαυμαστικά τους για την εκλεπτυσμένη και θεαματική εμφάνισή της. Το πάρτι αυτό, αν και ιδιωτικό, τράβηξε την προσοχή λόγω της θεματικής του και του υψηλότερου επιπέδου του, προσδίδοντας μια ακόμη γεύση από τη λαμπερή ζωή και τις ξεχωριστές εμπειρίες της γνωστής φωτογράφου.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button