ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μίκαελ Σουμάχερ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από 11 χρόνια

Ρίγη συγκίνησης στον γάμο της κόρης του στη Μαγιόρκα

Χορηγούμενο

Μίκαελ Σουμάχερ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από 11 χρόνια! Ρίγη συγκίνησης στον γάμο της κόρης του στη Μαγιόρκα

Μίκαελ Σουμάχερ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από 11 χρόνια… Ο Μίκαελ Σουμάχερ φέρεται να έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από πολλά χρόνια, παρευρισκόμενος στον γάμο της κόρης του Τζίνα, που πραγματοποιήθηκε στη βίλα της οικογένειας στη Μαγιόρκα. Η 27χρονη Τζίνα παντρεύτηκε τον Iain Bethke σε μια πολυτελή τελετή το περασμένο Σάββατο, παρουσία λίγων και εκλεκτών προσκεκλημένων, ενώ τα γερμανικά αναφέρουν ότι ο παγκόσμιος θρύλος της F1 ήταν εκεί για να μοιραστεί τη χαρά της σημαντικής αυτής της στιγμής.

Χορηγούμενο

Ο Σουμάχερ, ο οποίος εξακολουθεί να λαμβάνει ιατρική φροντίδα 24 ώρες το 24ωρο μετά το σοβαρό ατύχημα που υπέστη στο σκι πριν από περίπου μια δεκαετία, φαίνεται να είναι υπό συνεχή φροντίδα από την οικογένειά του και μια ομάδα γιατρών. Το ατύχημα που έλαβε χώρα στις γαλλικές Άλπεις τον είχε αφήσει σε κόσμο για μήνες, και από τότε, η αποκατάστασή του συνεχίζεται υπό άκρα μυστικότητα.

Από τη στιγμή που βρίσκεται στο σπίτι του, στη λίμνη Γενεύης, το 2014, η σύζυγος του Corinna Σουμάχερ φρόντισε να προστατεύσει την ιδιωτική του ζωή, επιτρέποντας μόνο σε λίγους έμπιστους φίλους και συγγενείς να τον επισκέπτονται. Η στάση αυτή της Corinna φαίνεται να είναι σταθερή, καθώς το απόρρητο της κατάστασης του Σουμάχερ παραμένει αυστηρά ελεγχόμενο. Η παρουσία του στον γάμο της κόρης του, όμως, ερμηνεύεται από πολλούς ως ένα πιθανό σημάδι αλλαγής.

Θρίλερ στην οικογένεια Σουμάχερ: Ποιός εκβίαζε τη σύζυγο του πιλότου;

Χορηγούμενο

Παρότι έχει μεταφερθεί στο παρελθόν στη βίλα της οικογένειας στη Μαγιόρκα για διακοπές, αυτή η εμφάνιση ήταν ιδιαίτερη, καθώς συνέβη μπροστά στους καλεσμένους της τελετής. Για να διασφαλιστεί ότι δεν θα διαρρεύσουν φωτογραφίες, ζητήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους να αφήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα στην είσοδο. Παρά τις προσπάθειες διατήρησης της ιδιωτικότητας, η παρουσία του Σουμάχερ σε μια τόσο μεγάλη οικογενειακή εκδήλωση φέρνει ελπίδες για μια πιο ανοιχτή προσέγγιση από την οικογένεια στο μέλλον.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button