ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απίστευτο: Ο Βελόπουλος «ράπαρε» με Light στη Βουλή

Οι βαριές καταγγελίες και το επικό σόου από τον Αρχηγό της Ελληνικής λύσης

Χορηγούμενο

Απίστευτο: Ο Βελόπουλος «ράπαρε» με Light στη Βουλή! Οι βαριές καταγγελίες και το επικό σόου από τον Αρχηγό της Ελληνικής λύσης

Απίστευτο: Ο Βελόπουλος «ράπαρε» με Light στη Βουλή… Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της κίνησης σε βία από τις καλλιτέχνες της trap μουσικής. Στην ομιλία του στη Βουλή, ο Βελόπουλος εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για το περιεχόμενο των στίχων που ακούγονται σε τραγούδια των trappers, τονίζοντας πως ενθαρρύνουν βίαιες συμπεριφορές, ειδικά ανάμεσα στους νέους.

Ο Βελόπουλος πρότεινε να συλλογιστούν και να ανακριθούν οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το πώς οι στίχοι τους συμβάλλουν στη διαμόρφωση μιας κουλτούρας βίας. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του, ανέφερε παραδείγματα τραγουδιών από δύο γνωστούς trappers, τον Light και τον Thug Slime, και διάβασε αποσπάσματα από τους στίχους τους στο Κοινοβούλιο.

Χορηγούμενο

Ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης υποστήριξε ότι τέτοιου είδους μουσική μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στους νέους, προωθώντας αξίες που συνδέονται με τη βία, τα ναρκωτικά και την παρανομία. Επιπλέον, τόνισε ότι η πολιτεία δεν πρέπει να παραμείνει αδιάφορη απέναντι σε αυτή την κατάσταση, επισημαίνοντας την ανάγκη για νομική παρέμβαση, ώστε να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο και να προστατευτεί η νεολαία από τέτοιες επιρροές.

«Καταπέλτης» ο Βελόπουλος: «Έχουν δικαίωμα να ομιλούν Λιάγκας, Καινούργιου, αλλά όχι οι μητροπολίτες για τα ομόφυλα ζευγάρια;» (βίντεο)

Ο Βελόπουλος κατηγόρησε επίσης τους καλλιτέχνες για την έλλειψη κοινωνικής ευθύνης, υποστηρίζοντας ότι οι δημόσιες φιγούρες όπως οι trappers έχουν υποχρέωση να προωθούν θετικά μηνύματα αντί να ενισχύουν την κουλτούρα της βίας. Στη συνέχεια, αναρωτήθηκε πόσο το κράτος και η δικαιοσύνη λαμβάνουν τα μέτρα για να περιορίσουν την εξάπλωση αυτού του επικίνδυνου πολιτιστικού φαινομένου.

Χορηγούμενο

«Βόμβα» από Βελόπουλο: «Φορτηγά με ουκρανικές πινακίδες αδειάζουν τις αποθήκες πυρομαχικών στις Κεχριές»

Τέλος, κάλεσε την κυβέρνηση να λάβει αυστηρά μέτρα εναντίον των καλλιτεχνών που προωθούν βίαιες συμπεριφορές, διατυπώνοντας την άποψη ότι μόνο με νομικές παρεμβάσεις θα μπορούσε να ελεγχθεί η αρνητική επιρροή της trap μουσικής στην κοινωνία.

Ακούστε, αναλυτικά, όλα όσα είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος στο παρακάτω βίντεο

«Απαιτούμε άμεση παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, ώστε να συλληφθούν όλοι αυτοί που διαδίδουν τη βία και το έγκλημα στις ψυχές των παιδιών, υπό το πρόσχημα της τραπ. Γιατί υπάρχει και η άλλη τραπ, που δεν υποκινεί βία. Να εφαρμοστεί άμεσα το άρθρο 184: «για διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων», τόνισε μεταξύ άλλων.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button